Kun vaffel-røre manglet under dagens test av vår nye 220 volt konverter

220 volt konverter på plass

nyheter
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 30. september 2023
Kl: 22.23

Nok en bit av prosjektet kom på plass i dag lørdag 30. september. Dette da vår driftige leder og sjefskobler Jens Kristian, monterte nyinnkjøpt 2000 watt omformer. Omformeren konverterer 12 volt likestrøm fra vår batteribank til 220 volt vekselstrøm. To uttak ble satt på utsiden.

Hvorfor? Alle komponentene montert i år som solpaneler, nye batterier og konverter er med i robotklipper-prosjektet vedtatt på årets årsmøte. Selve klipperen og dens tilhørende utstyr er planlagt innkjøpt neste år om økonomien tillater.

Omformeren ble testet i dag ved at den ble utsatt for et 1000 watts vaffeljern. Vaffeljernet varmet seg forskriftsmessig opp helt til jernets termostat slo den av. Test godkjent!

Del dette:

Vingtor chat

Hey there,

I saw your google business listing and I think I can help it boost within 1-2 weeks using something called Semantic SEO.

For more info watch this short video: https://screenpal.com/watch/cZfnnMVs1vk

If you're interested call/text: 619-777-6610 or private email me at digitalbusinessservices101@gmail.com for a quote.

Thanks & Regards,
Bob S.

If you would like to opt-out of communication with us, visit:
https://bit.ly/websiteoptout

Hei! Kan sikker hjelpe med 3d printing hvis du har filene.. send evt mail på kjole@hotmail.com. Ole

Er det noen i klubben som har 3D printer og er villig til å printe en ny nese-seksjon for meg? 3D LAB Spitfire mk 14? , vingespenn på 98cm

Hei Jarle!
Alle disse datoene du nevner er åpne for fly med forbrenningsmotor. Men det er riktig at slike motorer må støymåles og grensen normalt er 81 dbA på 10 meter. Det benyttes et spesielt måleskjema. Støygrensen er litt høyere på tirsdager.

Hei Fred Storebø! Flott at du ønsker å melde deg inn i klubben vår. Vi trenger flere aktive medlemmer.
Det er dessverre lite aktivitet med helikopter på plassen vår, og faktisk har vi en linje i reglementet som sier at flyplassen kun er forbeholdt modellfly (Fixed-wing). Men om du ønsker å bli bedre til å fly vanlige modellfly har vi instruktører som stiller opp og hjelper deg i gang. Håper vi sees.

Post Form (#2)
Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle