Siste klubbmøte før sommeren blir det bruktmarked med kjøp og salg av modellflyutstyr.

Bruktmarked tirsdag 2. juni på flyplassen

Møte
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 27. mai 2020
Kl: 20.30

VINGFORMASJON
Medlemsavis for Vingtor RC Club
Nr. 5 / 2020

Klubbmøte 2. juni ute på flyplassen
Endelig kan vi samles om et klubbmøte igjen. Og vi feirer dette med bruktmarked, enkel bevertning og flyging sammen. Og så kan vi beundre den fantastiske oppgraderingen anlegget vårt har gjennomgått i løpet av våren. Platting og rekkverk er vasket og skrubbet, benker og bord er pusset og oljet, sikkerhetsnettingen er strammet opp og gresset er klippet og ikke minst har vi fått lagt steinheller under mekkebordene og foran ladeplassen. Helt fantastisk! Vel møtt til bruktmarked tirsdag 2/6. Regn med folk der fra kl. 17. Vår leder gjør en samling kl. 19.

Les Vingformasjon nr 5/2020 som en PDF fil her.

Program for møtet:
1. INFORMASJON FRA STYRET
- Status flyplassen
- Hvilke smittevernsregler gjelder for plassen nå?
- Kommende arrangement
2. BRUKTMARKED KJØP OG SALG
- Det oppfordres medlemmer og andre til å ta med seg brukbare modellflysaker de ikke lenger har bruk for og legge de frem for salg.
- Lag gjerne en lapp med navn og pris og klistre på gjenstanden.
- Det man ikke lenger trenger selv, kan andre ha bruk for.
3. Vi FLYR!
- Plassen er åpen for flyging.
4. ENKEL BEVERTNING
- Vår utmerkede kokkelæring Terje vil trekke nydelige pølser som kan fortæres sammen med litt brus. Kassereren har ikke motsatt seg at klubben spanderer det hele.

Vel møtt tirsdag 2. juni ute på flyplassen.

BRUKTMARKED
Dette klubbmøte er viet kjøp og salg av modell­flyrelaterte dingser og bomser, byggesett og ferdige fly, motorer med og uten stempel. Mulighetene er tilstede for å gjøre et lite kupp.
Foretrukket betalingsmetode er Vipps og det betales ingen kommisjon til Vingtor.
Ta med eget desinfiseringsmiddel for rengjøring av utstyr og hender.

FANTASTISK FLOTT DUGNADSARBEID
Klubbens styre har i det stille arrangert en rekke små og litt større dugnadsamlinger i korona-tiden som har vært. Små og store jobber er blitt utført med tre til seks medlemmer tilstede.
Det er vasket og pusset, oljet og strammet. Men det flotteste og største er steinhellene som er blitt lagt under mekkebordene og på ladeplassen. Det er super-entrepenør Eirik Kjelland Olsen som, under Kåre Teppens dyktige ledelse, har hovedansvaret for at vi har fått dette til. Vi lar bildene tale:

Mekkebordene våre har fått fast grunn å stå på.
Fin ladeplass og samtidig et sted å sette fly ved nedbør.

GOD SOMMER!

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle