Smart med flottører på snøen. Dette er flyet til Terje Ø. Karlsen en vinterdag på stripa.

Droneracing på medlemsmøte 7. mars

Møte
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 2. mars 2017
Kl: 20.26

Velkommen til medlemsmøte tirsdag 7. mars
Det har vært noen bra helger nå med fin is på Årungen og stor aktivitet sammen med karene fra Blackbird RC. Og før snøen kom, var noen av de tøffeste Vingtorfolkene ute på flyplassen på Kråkstad og fløy på frosset gress. Ikke noe å si på iveren til medlemmene. Men det er koselig inne i varmen også, og til tirsdag er det nytt klubbmøte. Spennende tema og nyheter på programmet. Ta en tur du også da vel! Vi samles, som vanlig, i lokalene til Nordre Skøyen hovedgård kl. 19:00.

Last ned Vingformasjon nr 2/2017 som en PDF-fil

Program for møtet:
1. INFORMASJON FRA STYRET
- Luftsportsting og seksjonsmøte 2017
- Vingtor 60 år. Nye klubbmerker
- Klubben har fått Vipps. Vipps nr: 90693
- Ny europeisk modellfly organisasjon
- Vingtors terminliste for 2017 er klar
2. DRONE RACING, NY spennende GREN
- Vi har så vidt sett det i Ekeberghallen, raske quadrocoptere fyker i stor fart rundt en bane mens pilotene sitter og stirrer inn i en spesiell brille. Ser avansert og utfordrende ut.
- På dette møtet vil Santiago, en ekspert fra Racing Drone-miljøet, komme på besøk og vise frem eksempler på droner og fortelle oss hvordan en konkurranse fungerer.
3. LØST PRAT, KAFFE OG KAKER
- Kaffetrakteren fyres opp og gjærbaksten settes frem. Vi prater om løst og fast.
Vel møtt tirsdag 7. mars

DE NYE KLUBBMERKENE ER KOMMET
En leveranse på 300 klubbmerker er kommet i hus. Klistremerkene er i to størrelser, 80 mm og 50 mm. Hver av størrelsene fåes i to varianter: En med normal og rund Vingtorlogo og en med teksten «Vingtor 60 år 1957 – 2017» under.
Det koster en del å trykke opp slike merker og styret har derfor bestemt at det settes en felles pris på kr. 10,- pr. stk. for alle variantene. Se rubrikken ved siden av for bestilling.

VINGTOR-STYRET ER KONSTITUERT
På årsmøtet, som var 7. februar, ble det holdt valg og de viktigste vervene som leder, nestleder, sekretær og kasserer ble fastsatt. På det nye styrets første møte denne uken, ble resten av de forskjellige oppgavene fordelt. Som ungdomsrepresentant fortsetter Kristoffer Rosmo et år til. Knut Bråten tok på seg HMS-leder jobben og Jens Kristian Lindland tok rollen som opplæringsleder. Espen Kvien fortsetter som anleggsoppmann og Tore Jemtegaard fortsetter jobben som WEB-master.

TERMINLISTE FOR 2017

  • Acrotrening 6. og 7. mai. Audun Thinn.
  • Vingtor Cup 10. og 11. juni. Kunstflyging. Henning Jorkjend.
  • Luftsportsuka 14. til 18. juni 2017. Roy Johansen (Modellfly).
  • Skala/Warbird-treff 24. juni. Tor Andreassen.
  • Høst-treff 26. august. Ørjan Rapp (pluss Roy J.)
  • Tore Paulsen Memorial pattern 23. september. Espen Kvien.

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle