TV teamet filmet og gjorde intervjuer i minst fire timer men alt skulle klippes ned til en tre minutters sekvens. Vi var alle spente på hvordan dette ville bli.

Filmopptak hos Vingtor

Nyheter
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 23. november 2022
Kl: 18.16

FILMOPPTAK HOS VINGTOR
Den 12. november 2022 hadde klubben avtale med Fabelaktiv AS om at de skulle komme til plassen vår og gjøre opptak av fly, miljø og ildsjeler. Opptakene skulle brukes som et innlegg i forbindelse med Extra trekning på NRK2. Det er vanlig å ha med slike innslag midt i sendingene deres.

Tv-teamet kom til plassen kl. 10:30 med fire mann og Vingtor stilte med en stor gjeng entusiastiske medlemmer og et supert flyvær, sol, god temperatur og lite vind.

De filmet og gjorde intervjuer i minst fire timer men alt skulle klippes ned til en tre minutters sekvens. Vi var alle spente på hvordan dette ville bli.

Tirsdag 22. november kl. 19:30 fikk vi se resultatet. Flotte bilder av fly og folk på vår fine flyplass. Bra intervju og god innsats av flere medlemmer og gode bilder av fly i luften. Dette ble bra!

Innslaget kan sees på NRK.no ved å følge denne linken og gå ca 8 minutter ut i sendingen.

https://tv.nrk.no/serie/extra-trekning/202211/KMTE71006722/avspiller

Kamera team
Fire stykker fra Fabelaktiv filmer mens Per Erik flyr. Foto: Jens Kristian
Fly i luften
Flott fly-by utført av Per Erik. Foto: Jens Kristian
Del dette:

Vingtor chat

Melding fra Fabelaktiv:
Vi setter reportasjen fra Vingtor på sending allerede førstkommende tirsdag 22. november. Den blir vist i løpet av tekningsprogrammet «Extra» på NRK 2. Vanligvis sendes dette kl. 18.45, men jeg tror det er flyttet litt senere til 19.30 pga Fotball-VM, så sjekk for sikkerhetsskyld programoversikten. Ser ut til å bli en hyggelig og artig reportasje😊
God helg! fabelaktiv

Hei Vingtor medlemmer!
Et kamera team fra Fabelaktiv kommer til Vingtor plassen i morgen kl 11 lørdag den 12. Værmeldingen ser veldig bra ut. Det blir spennende hva de får til sammen med oss. Vi sees!
Tore

Hei.
Flystripa fikk sin siste gressklipp for i år.

Var innom flyplassen i dag.
Hengelåsen på klubbhuset var smekket igjin. Den kunne imidlertd bare dras opp, og døra åpnes. Det er viktig å vri nummerskivene ut av kodeposisjon, ellers er låsen åpen.
Husk dette når brakka forlates.
Håper ellers på bedre flyvær.
Ha en god helg

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle