Super innsats fra fire Vingtormedlemmer på årets F3A NM.

Fin innsats av Vingtor på NM F3A

Nyheter
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 15. august 2022
Kl: 16.50

Norgesmesterskapet i kunstflyging klasse F3A ble avholdt på Bryne i tiden 13. og 14. august 2022. Forholdene var gode denne helgen med godt og varmt vær og moderat vind. Arrangementet var godt og deltakerne trivdes.

Det stilte fire piloter fra Vingtor klubben, Audun Thinn (F3A-Gr. 1), Jens Kristian Lindland og Ketil Strømmen (Nordic) og Tore Jemtegaard (F3A-Gr. 2). Alle leverte bra flyging og kan være stolte av sine plasseringer. Resultatene ble:

  • Audun 4. plass F3A-Gr. 1 (Topp klassen)
  • Jens Kristian 1. plass Nordic klasse
  • Ketil Strømmen 3. plass Nordic klasse
  • Tore Jemtegaard 2. plass F3A-Gr. 2

Gratulerer til alle!

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle