Det nye styret har hatt sitt første møte. Les mer i Vingformasjon nr 3/2021

God påske

Nyheter
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 29. mars 2021
Kl: 19.34

VINGFORMASJON
Medlemsavis for Vingtor RC Club
Nr. 3 / 2021

God påske! Klubbens nye styre hadde sitt første møte onsdag 17. mars. Møtet ble avholdt på nett ved hjelp av Teams. Styret konstituerte seg som det så fint heter og oppgavene ble fordelt. Resultatet kan dere se oppstilt under. Punkt fire på på agenda dreide seg om klubbmøter i april, mai og juni og konklusjonen ble at «Pga de rådene smitteforhold avventer vi med klubbmøter inntil videre». Snøen er i alle fall borte fra flyplassen. Nå venter vi på
sol og at telen i bakken og fuktigheten forsvinner.

Les Vingformasjon nr 3/2021 her

VINGTORS NYE STYRE
Oppgavene er fordelt mellom medlemmene av styret:

  • Leder/Opplæring/Politikontakt: Jens K. Lindland
  • Nestleder/Ungdomsrep.: Terje Ø. Karlsen
  • Sekretær/Web master: Tore Jemtegaard
  • Kasserer/varamann: Espen Kvien
  • Styremedlem/Baneoppmann: Tom Rismyhr
  • Styremedlem/Baneoppmann: Kåre Teppen
  • Styremedlem/HMS-leder: Per Weum

KLUBBENS TERMINLISTE 2021
Fastsette årets klubbstevner var også på agendaen til styret. Følgende tre arrangement ble bestemt og disse er også lagt ut på vår egen hjemmeside og NLF sin aktivitetkalender:
• Vingtor Cup 12. og 13. juni. Kunstflyging. Henning Jorkjend
• Warbird/Oldtimer Treff 11. september. Kåre Teppen
• Tore Paulsen Memorial 18. september (Jarlsberg). Espen Kvien

PROSJEKTER OG DUGNADER 2021
Vask og maling av klubbhus.
Vinduskarmer flasser og må skrapes. Det anbefales å påføre Visir grunning før maling. Planlegger utførelse mai / juni. Styret gjør en befaring på plassen nærmere dato.
Batterier og paneler.
Lade-anlegget trenger en oppgradering. Penger er avsatt på budsjettet. Det er planer om å bytte ut med nye paneler samt regulator og supplere med to nye batterier. Jens undersøker priser på paneler, regulator og batterier.
Vindmølle
Klubben har en vindmølle liggende i klubbhuset. Denne kan være en god kilde til ladning av batteriene. Vi ønsker å gjøre en enkel test av møllen i sommer.

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle