Velkommen til Vingtors Høsttreff på flyplassen i Kråkstad. Vi flyr, griller pølser og bare prater.

HØSTTREFF HOS VINGTOR

Møte
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 6. september 2022
Kl: 18.22

Vi flyr, griller og koser oss på stripa. Grillen tennes etter hvert. Klubben handler grillpølser og drikke. Om du ønsker å spise noe annet så ta det med selv.

Vel møtt!

Sted og tidspunkt: Vingtor's anlegg på Kråkstad i Nordre Follo.
Dato: 10.09.2022.
Oppmøte: Fra kl. 10:00. Info-møte kl. 11:00.
Avsluttes: kl. 16.00.
Påmelding: Ved ankomst. Ingen startavgift.
Program: Fri Flyging. Maks tre fly i luften samtidig. Klubbens støybegrensninger må overholdes.
Kiosk: Kaffe, brus og pølser.

NLF medlemmer fra andre klubber velkommen.
Premiering best in show.

Velkommen til oss!
Med vennlig hilsen Vingtor-gjengen


Slik gikk det

Mer enn 15 piloter og enda flere fly gjestet Vingtors flyplass denne dagen. Det ble en fin blanding av «War birds», «Old timers» og en rekke andre «vanlige» modellfly. Tom sørget for gourmet mat fra kiosken.
Etter intenst arbeide fra juryen, ble det avgjort at Best in show pokalen skulle tildeles Per Sørhaug og hans flotte Stinson Reliant. «God motorlyd, fin presentasjon av flyet i luften og hyppige avganger» var juryens begrunnelse. Gratulerer! 🏆

Best in show Per Sørhaug med sin Stinson Reliant. «God motorlyd, fin presentasjon av flyet i luften og hyppige avganger» var juryens begrunnelse.

DELTAKEROVERSIKT

Listen er dessverre ikke komplett. Det strømmet stadig på fly og flygere. Moro med godt besøk.

Listen er dessverre ikke komplett.
Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle