Innkalling til klubbmøte på flyplassen 1. sept.

Møte
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 26. august 2015
Kl: 07.14

Velkommen til klubbmøte tirsdag 1. september ute på flyplassen.
Vi gir ikke helt opp sommeren enda og kaller inn til et ute-møte på flyplassen 1. september. Det er flere som ikke er storfornøyd med denne sommeren rent flyværmessig. Mange vindfulle dager får ta skylden. Men noe aktivitet har det vært og plenen har blitt klippet jevnt og trutt sommeren igjennom. Og etter at vi fikk ny kantklipper, er også mye av ugresset rundt og i depotet borte.
Plassen fremstår riktig så fin for tiden.

Program for møtet:
1. FRI FLYGING
Regn med at det er folk der fra kl. 1600.
2. INFORMASJON FRA STYRET (ca. kl. 1900)
- Gjennomgang av mottatt post
- Status flyplass
- Bruk av klipper og bensinaggregat
- Ny kantklipper og brukt markise innkjøpt
- Kort gjennomgang av flyplassreglene
- Vær med på å holde plassen ryddig
3. KAFFE, KAKER
- Klubben stiller med kaker og kaffe samt at grillen er ledig for bruk ?
Vel møtt tirsdag 1. september.

NY ELEKTRISK KANTKLIPPER
Vi fikk ikke skikk på den bensindrevne kantklipperen vår så flyplassjef Kay fikk aksept for å handle inn en ny klipper. Denne gang ble det en elektrisk oppladbar type. Ingen fler startproblemer! Klipperen gjør jobben bra og det blir veldig pent når ugresset under sikkerhetsnettet blir snauet helt ned.

VINGTOR MED DELTAKER I VM
Hurra! Vingtor deltok i VM kunstflyging klasse F3A i Dubendorf, Sveits for et par uker siden. Det var Henning Jorkjend som steppet inn på kort varsel etter at en trakk seg fra landslaget. Etter resultatlistene å bedømme, klarte Henning seg godt og havnet til slutt på en helt grei 73 -plass av 101 startende.
De to andre på det norske laget, Ola Fremming og Alex Heindel, kom på henholdsvis 24 og 39 -plass. Lagmessig ble Norge nr 11 av 35 nasjoner. Gratulerer så mye! Heia Vingtor!

KLUBBEN GJØR OPP FOR SEG
Vår leder Roy hadde nylig en positiv og fin samtale med eier av gården mot terrassen, altså på baksiden av fly-sonen / bak parkeringsplassen.
Det var Nils Anton Mørk, grunneier av flystripa, som kom med forslag om at klubben burde betale en mindre sum til denne naboen som kompensasjon for støy. Naboen fikk forklart at dette var etter ønske fra Nils Anton, og satte pris på det.
Så i tillegg til selve flyplassleien betaler vi nå også kompensasjon til to naboer av plassen. Slik vi forstår det, ser vi konturene av et fremtidig godt samspill mellom grunneierne og klubben. La oss holde det slik.

SAND TIL UTJEVNING AV STRIPA
På slutten av forrige uke ble store mengder sandholdig jord dumpet ved enden av stripa. Dette skal dras utover gressplenen og forhåpentligvis fylle opp og jevne ut alle humpene i sydenden av stripa.

NY BRUKT MARKISE ER KOMMET OPP
Styret fant en brukt markise på Finn.no til kr 500,- og slo til. På lørdag ble markisen montert opp med to fester. Markisen ble tatt godt i mot på denne varme sommer-dagen.

150822_markisemontering

 

Se vingformasjon 6/2015

Del dette:

Vingtor chat

Trist å høre at Tore har gått bort.

Det var en trist melding å få om Tore Tandberg. Han var den som fikk jaget meg et trinn videre fra å holde på med mine kjedelige og skjelden helt feilfrie landingsrunder til å prøve loop og roll. Et hjertelig, optimistisk og tvers igjennom hyggelig klubbmeneske.
Hvil i fred.

Veldig trist melding, han vil bli savnet av alle!

Takk for fin hilsen fra Østløkka International 🙂

Hei igjen.
En liten koronaraport fra Kroer.
Var i går morges oppe på Østløkka International på gården og prøvde min Art Hpbby Alpha EV 1 m motorglider. Etter 7 flighter er flyet fortsatt flydyktig og pilote er ved godt mot. Som Tor J sa til meg:det er krevend og nervøst. Jeg var helt alene.
Østløkka International er nå brukbar til forpakteren setter harva i jorda.
God isolasjon alle pilotvenner.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle