Bildet er tatt 31. august og viser dugnadsgjengen i arbeid. Foto Tor Andreassen

Innkalling til klubbmøte tirsdag 6. september

Møte
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 31. august 2016
Kl: 21.20

Høstens klubbmøtesesong starter tirsdag 6. september. Men før dette innkalles det til flere dugnadskvelder for å bygge ferdig den nye plattingen foran klubbhuset.


Innkalling til dugnad (1. – 3. og 4. sept.)

Det innkalles til dugnad torsdag 1. samt 3. og 4. september.
Målet er å få lagt på og skrudd fast alle terrassebordene. Rekkverk må også monteres.

Om du har en elektrisk skrutrekker er det flott. Vi benytter Torx skruer. Ta også med ekstra batterier og lader. Vi har ladestrøm på plassen.

Klubben stiller med mat og drikke til hele gjengen 🙂


Les Vingformasjon nr. 6/2016 her

Høstens første Vingtormøte avholdes ute på flyplassen. Dette er en fin anledning til å se og prøve den nye plattingen vi har fått bygget på sydsiden av klubbhuset. Flytting av plattingen gir oss også mulighet for et
nytt «Start-depot». Men opparbeidelse av dette må nok vente til neste år. Pr. i dag er feltet ganske
gjørmete. Selve flystripen vil være nystriglet til møtet så det blir full anledning til å fly mye før
mørket stopper oss. Kl. 19:00 samles vi ved klubbhuset og kjører den formelle delen av møtet.
Regn med folk her fra kl. 16:00.

Program for møtet:
1. Informasjon fra styret
- Nytt fra styret og NLF
- Gjenstående arbeider på ny platting
- Diverse
2. FRI FLYGING
- Denne kvelden blir det god anledning til å fly sammen med klubbkammerater.
- Instruktører vil være på plass og kan bistå med teori og fly-opplæring til A‑beviset.
3. OPPFLYGING TIL A-SERTIFIKAT
- Skjemaer og hefter vedrørende A-beviset ligger allerede i klubbhuset. Føler du deg klar til å ta prøven, er dette dagen å gjøre det på.

Vel møtt tirsdag 6. september ute på flyplassen

Klubben bygger ny platting
Det hele begynte i våres. Roy P. Johansen fremmet et forslag om å bytte ut den gamle «verandaen» og rampen med en ny. Tegning ble laget og forslaget gikk ut på å bygge den nye plattingen på solsiden av klubbhuset. Området der den gamle plattingen sto kunne brukes som pilot og startområde.
Et slikt byggverk koster penger! Roy utarbeidet en søknad på vegne av klubben som ble sendt NLF. NLF har midler til utbedringer av anlegg og spesielt dersom det dreier seg om forbedringer for bevegelse­hemmede. Og sannelig fikk vi søknaden innvilget.
Tillatelse fra grunneier ble innhentet og materialer bestilt. Første dugnad var torsdag den 25. august. Da ble den gamle plattingen fjernet og bitene lagt ut mot veien. Gjengen rakk også å bygge opp rammen til den nye plattingen samt å flytte litt på sikkerhets gjerde.
Andre dugnadskveld var onsdag 31. august. Den harde kjernen møtte opp og la leca-blokker på plass under dragerne slik at alt fikk rett høyde. De første terrassebordene ble også lagt på (Sjekk bilder på Facebook).
Videre er det planlagt dugnad torsdag 1. september samt 3. og 4. september.

310816_inngangsparti
Inngangspartiet er på plass. Foto Espen Kvien
Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle