Klubbmøte på flyplassen. Vi flyr, prater og blir informert.

Innkalling til klubbmøte ute på flyplassen

Møte
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 5. mai 2019
Kl: 20.36

VINGFORMASJON
Medlemsavis for Vingtor RC Club
Nr. 4 / 2019

Innkalling til klubbmøte tirsdag 7. mai (Ute på plassen)
Det innkalles til årets første klubbmøte ute på plassen. Det vil nok være folk der fra 17 tiden mens den formelle samlingen vil være kl. 1900 som vanlig. Se program under. Flyplassen er bra og det er allerede kjørt den første klipperunden. Begge klipperne ble kjørt ved siden av hverandre så det gikk virkelig unna. Vi har grill, stoler og benker så ta gjerne med dere noe å legge på grillen. Den beste middagen inntas på flyplassen.

Les Vingformasjon nr 4 som en PDF fil her.

Program for møtet:
1. INFORMASJON FRA STYRET
- Kort fra årets seksjonsmøte på Sola
- Ny Modellflyhåndbok er godkjent
- Dugnad denne våren
2. PRESENTASJON AV NY HOBBYBUTIKK
- Denne tirsdagen får vi besøk av RC Modellflysport som er gjenoppstått i Spydeberg.
- Det som er spesielt og bør verdsettes, er at de har åpen butikk hver ukedag, samt annenhver lørdag.
- Per fra RC Modellflysport møter opp denne tirsdagen og forteller mer om butikken.
3. KAFFE OG KAKER
- Vi koker kaffe og har med kaker. Om du vil grille må du ta med maten selv. Grillen er klar.

Vel møtt tirsdag 7. mai

ACRO-TRENING PÅ VINGTORPLASSEN
Vil med dette minne om Acro-trening på Vingtor sitt flotte anlegg til helgen (4. og 5. mai).
Dette er en samlingshelg for ALLE piloter som ønsker å finpusse litt på fly-kunnskapene sine. Hovedfokus er dog på kunstflyging/pattern. Her kan man lære hvordan man flyr en perfekt loop eller roll i alle retninger og værforhold, eller kanskje sette opp modellen slik at den flyr snorrett?

Tider: Lørdag: kl.10:00, Søndag: kl.12:00
Ungdom og kvinnelige piloter – Gratis
Øvrige piloter - 150kr

SAMORDNET IDRETTSREGISTRERING
Jens Kristian og Tore har deltatt på to kurs i NLF regi vedrørende bruk av Klubbadmin og Idrettsregistrering. Kurene ble holdt i Idrettens lokaler på Ekebergsletta. Begge kursene var informative.
Samordnet idrettsregistrering som det heter dreier seg mest om å rapportere medlemstall og aktivitet til NIF og Brønnøysund registrene. Registreringen er nå utført og det ble samtidig gjort et forsøk på å søke om såkalt «Hode støtte» fra kommunen. Denne fikk vi i retur og styret må jobbe litt mer med søknaden før fristen 1/6.

MØTE MED GRUNNEIER OG NABO
Leder Jens Kristian og kasserer Espen var nylig på en runde hos grunneier og nabo for å slå av en prat samt for å levere årets terminliste. Et slikt besøk gjøres årlig og anses som viktig for å holde på et godt naboforhold.
Årets prat gikk greit og ingen hadde negative saker å meddele. La oss fortsette å oppføre oss pent.

SWAP MEETING PÅ JUNI MØTE 4/6
Det legges opp til et Swap meeting (Les loppemarked) på juni møtet. Start allerede nå med å planlegge og samle det dere ønsker å kvitte dere med av modellflyutstyr og verktøy.

 

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle