Vår nye snøfreser er sterk og kaster snøen godt.

Julestemning med snøfreser

nyheter
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 12. desember 2022
Kl: 11.22

Lørdag den 10. desember trosset en gjeng kulda for å fly på Vingtorstripa. Men et ca 2 til 3 cm snølag lå på gresset. Hvorfor ikke teste den nye snøfreseren? Den ble tatt frem og sjekket nøye før vi dro motoren i gang. Vi fikk start og byttet på å gå frem og tilbake slik at en fin start og landingsbane snart dukket opp. Freseren er sterk og fungerer fint men det tok sin tid å brøyte banen.

Fin flyging ute - godt og varmt inne. Takk til Andre for donasjon av ny gassovn!

Del dette:

Vingtor chat

Hei Jarle!
Alle disse datoene du nevner er åpne for fly med forbrenningsmotor. Men det er riktig at slike motorer må støymåles og grensen normalt er 81 dbA på 10 meter. Det benyttes et spesielt måleskjema. Støygrensen er litt høyere på tirsdager.

Hei Fred Storebø! Flott at du ønsker å melde deg inn i klubben vår. Vi trenger flere aktive medlemmer.
Det er dessverre lite aktivitet med helikopter på plassen vår, og faktisk har vi en linje i reglementet som sier at flyplassen kun er forbeholdt modellfly (Fixed-wing). Men om du ønsker å bli bedre til å fly vanlige modellfly har vi instruktører som stiller opp og hjelper deg i gang. Håper vi sees.

Hei. tolker jeg det rett, hvis flyging med forbrenningsmotor kan gjøres 28/12 og 30/12, men ikke den 26/12 ( kun turbinfly ) ? Må vel også uansett ha en støymåling før flyging ? Mvh Jarle

Hei, vurderer å melde meg inn i klubben.
Fløyet lite, men nettopp kjøpt helikopter.
Er det flere i klubben som har det?
Uerfaren med helikopter, mulighet for hjelp?

Skoleflyet er reparert og prøvefløyet. Alt Ok. Per Sigvard har gjort en kjempeflott jobb med å sette det i stand.
Nå sliter vi litt med å få våre to Graupner sendere, trener/elev, til å snakke sammen via radiolink. Det er alltid noe som må fikses...

Post Form (#2)
Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle