Kjell Masch gikk bort i går. Han koste seg stort på stripa med gamlegutta

Kjell, har reist til de evige modellflyplasser

nyheter
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 10. november 2023
Kl: 20.23

Det er med sorg i hjertet jeg forteller at min far, Kjell, har reist videre til de evige modellflyplasser i går. Jeg håper han får sola i ryggen, sval bris langs stripa og god komp på dieselmotoren. Han vil bli savnet.
Han koste seg stort på stripa med gamlegutta, men etter at de fleste gikk bort orket kan ikke å ta turen.

Mvh. Morten Masch.

Her er mye Vingtor-erfaring samlet på et brett. Fra venstre: Kjell Masch, Tore Paulsen og Jan Rapstad. Bildet er tatt 24. september 2011 ute på Vingtors flyplass hvor de tre ofte var å finne sammen. Da gjerne med hver sine Grokkere med 2,5 ccm diesel motorer. Dessverre har alle tre landet for godt.
Del dette:

Vingtor chat

Kameralinsen må pusses, første mann som rekker opp.

Er det noen i klubben som har 3D printer og er villig til å printe en ny nese-seksjon for meg? 3D LAB Spitfire mk 14? , vingespenn på 98cm

Hei Jarle!
Alle disse datoene du nevner er åpne for fly med forbrenningsmotor. Men det er riktig at slike motorer må støymåles og grensen normalt er 81 dbA på 10 meter. Det benyttes et spesielt måleskjema. Støygrensen er litt høyere på tirsdager.

Hei Fred Storebø! Flott at du ønsker å melde deg inn i klubben vår. Vi trenger flere aktive medlemmer.
Det er dessverre lite aktivitet med helikopter på plassen vår, og faktisk har vi en linje i reglementet som sier at flyplassen kun er forbeholdt modellfly (Fixed-wing). Men om du ønsker å bli bedre til å fly vanlige modellfly har vi instruktører som stiller opp og hjelper deg i gang. Håper vi sees.

Hei. tolker jeg det rett, hvis flyging med forbrenningsmotor kan gjøres 28/12 og 30/12, men ikke den 26/12 ( kun turbinfly ) ? Må vel også uansett ha en støymåling før flyging ? Mvh Jarle

Post Form (#2)
Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle