God påske og velkommen til klubbmøte 10. april. Foto: Terje Ø. Karlsen

Klubbmøte 10. april - Nyheter 2018

Møte
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 28. mars 2018
Kl: 09.53

Velkommen til klubbmøte tirsdag 10. april OBS DATO!

God påske! Innkalling til kommende klubbmøte sendes ut nå da april-møtet er flyttet til andre tirsdag i måneden, dvs. 10. april. På dette møtet kommer det fint besøk. Thorbjørn Jespersen fra RC-seilflysport stiller opp for å presentere en del nyheter for 2018. Ellers blir det god tid for kaffe, kaker og modellfly prat. Vi møtes i lokalene til Nordre Skøyen hovedgård kl. 19:00.

Les Vingformasjon nr 3 her

Program for møtet:
1. INFORMASJON FRA STYRET
- Flyplassen
- Status værstasjon
- Kort fra Klubbledermøte
- Annet
2. MODELLFLYNYHETER 2018
- Vi får besøk fra RC-seilflysport ved Thorbjørn Jespersen. Han vi ha med seg diverse nyheter spesielt fra Graupner.
- Det meldes bla. om en ny spennende radio.
3. KAFFE OG KAKER OG SMÅPRAT
- Kaffe og kaker settes frem. Bare fint om du tar med deg en flymodell for presentasjon 🙂

Vel møtt tirsdag 10. april

GJØDSEL
Vår utmerkede banesjef, Espen Kvien, har gjort en avtale med grunneier Mørk ute på flyplassen. Mørk kobler gjødselsprederen til traktoren og sprer kunstgjødsel ut på banen for oss. Sprederen kaster gjødsel 21 meter ut til siden så da følger han bare kanten mellom åkeren og stripa. Raskt, effektivt og billig.

VÆRSTASJON BESTILT
Bestilling er sendt, men det opplyses om flere ukers leveringstid. Spennende til våren med montering og test av utstyret.
Men vi har mer å gjøre ute på plassen. Containeren bør innredes og ladestasjon monteres. Burde vi ikke også gi containeren et strøk maling eller to. Sikkert klubbhuset også. Hva med beising av verandaen? Dette klarer vi! Vingtor er en fin gjeng.

MODELLFLYSEKSJONENS HEDERSTEGN
Annethvert år arrangerer Modellflyseksjonen i NLF et klubbledermøte. Ledere i landets modell­flyklubber møtes for utveksling av informasjon. Årets møte ble holdt 17. mars og for Vingtor stilte Jens Kristian Lindland og Tore Jemtegaard. Lokalet var fullt, så det var bra oppmøte.
Det var mange saker på agendaen og spesielt var vi interessert å høre om det nye medlemsystemet og utviklingen av det. Her må som kjent hver enkelt av oss gå inn i systemet for registrering og betaling av kontingent.
På møtet ble Jon Gunnar Wold overrakt Modellflyseksjonens hederstegn for sin innsats med Modell Informasjon. Det var styreleder Espen Bakke som stod for utdelingen. Vel fortjent!

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle