God påske og velkommen til klubbmøte 10. april. Foto: Terje Ø. Karlsen

Klubbmøte 10. april - Nyheter 2018

Møte
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 28. mars 2018
Kl: 09.53

Velkommen til klubbmøte tirsdag 10. april OBS DATO!

God påske! Innkalling til kommende klubbmøte sendes ut nå da april-møtet er flyttet til andre tirsdag i måneden, dvs. 10. april. På dette møtet kommer det fint besøk. Thorbjørn Jespersen fra RC-seilflysport stiller opp for å presentere en del nyheter for 2018. Ellers blir det god tid for kaffe, kaker og modellfly prat. Vi møtes i lokalene til Nordre Skøyen hovedgård kl. 19:00.

Les Vingformasjon nr 3 her

Program for møtet:
1. INFORMASJON FRA STYRET
- Flyplassen
- Status værstasjon
- Kort fra Klubbledermøte
- Annet
2. MODELLFLYNYHETER 2018
- Vi får besøk fra RC-seilflysport ved Thorbjørn Jespersen. Han vi ha med seg diverse nyheter spesielt fra Graupner.
- Det meldes bla. om en ny spennende radio.
3. KAFFE OG KAKER OG SMÅPRAT
- Kaffe og kaker settes frem. Bare fint om du tar med deg en flymodell for presentasjon 🙂

Vel møtt tirsdag 10. april

GJØDSEL
Vår utmerkede banesjef, Espen Kvien, har gjort en avtale med grunneier Mørk ute på flyplassen. Mørk kobler gjødselsprederen til traktoren og sprer kunstgjødsel ut på banen for oss. Sprederen kaster gjødsel 21 meter ut til siden så da følger han bare kanten mellom åkeren og stripa. Raskt, effektivt og billig.

VÆRSTASJON BESTILT
Bestilling er sendt, men det opplyses om flere ukers leveringstid. Spennende til våren med montering og test av utstyret.
Men vi har mer å gjøre ute på plassen. Containeren bør innredes og ladestasjon monteres. Burde vi ikke også gi containeren et strøk maling eller to. Sikkert klubbhuset også. Hva med beising av verandaen? Dette klarer vi! Vingtor er en fin gjeng.

MODELLFLYSEKSJONENS HEDERSTEGN
Annethvert år arrangerer Modellflyseksjonen i NLF et klubbledermøte. Ledere i landets modell­flyklubber møtes for utveksling av informasjon. Årets møte ble holdt 17. mars og for Vingtor stilte Jens Kristian Lindland og Tore Jemtegaard. Lokalet var fullt, så det var bra oppmøte.
Det var mange saker på agendaen og spesielt var vi interessert å høre om det nye medlemsystemet og utviklingen av det. Her må som kjent hver enkelt av oss gå inn i systemet for registrering og betaling av kontingent.
På møtet ble Jon Gunnar Wold overrakt Modellflyseksjonens hederstegn for sin innsats med Modell Informasjon. Det var styreleder Espen Bakke som stod for utdelingen. Vel fortjent!

Del dette:

Vingtor chat

Trist å høre at Tore har gått bort.

Det var en trist melding å få om Tore Tandberg. Han var den som fikk jaget meg et trinn videre fra å holde på med mine kjedelige og skjelden helt feilfrie landingsrunder til å prøve loop og roll. Et hjertelig, optimistisk og tvers igjennom hyggelig klubbmeneske.
Hvil i fred.

Veldig trist melding, han vil bli savnet av alle!

Takk for fin hilsen fra Østløkka International 🙂

Hei igjen.
En liten koronaraport fra Kroer.
Var i går morges oppe på Østløkka International på gården og prøvde min Art Hpbby Alpha EV 1 m motorglider. Etter 7 flighter er flyet fortsatt flydyktig og pilote er ved godt mot. Som Tor J sa til meg:det er krevend og nervøst. Jeg var helt alene.
Østløkka International er nå brukbar til forpakteren setter harva i jorda.
God isolasjon alle pilotvenner.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle