Oppe til venstre i bildet ser vi Steinars Edge hovrer ved siden av sola. Pass på så ikke voksen på vingene smelter!

Klubbmøte 6. april

Møte
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 29. mars 2022
Kl: 12.47

VINGFORMASJON
Medlemsavis for Vingtor RC Club
Nr. 3 / 2022

Velkommen til klubbmøte onsdag 6. april

Klubbmøter er en fin tradisjon for å holde klubben samlet, dele informasjon og lære av hverandre. Onsdag neste uke er denne vårens siste klubbmøte innendørs. Dette møte vil ha som hovedtema det som kalles «3D-printing», en spennende mulighet for oss modellbyggere til å lage små deler i plast til vårt nyeste prosjekt. Meldinger fra styret, kaker og kaffe vil også være på plass. Fint om du også kommer.
Møtet begynner kl. 19:00 og holdes i Speiderhuset på Langhus, Bøhlerveien 6, 1405 Langhus. Husk å ta med tøfler, det kan være gulvkaldt.

Les Vingformasjon nr 3/2022 som PDF fil her

Program for møtet:

1. INFORMASJON FRA STYRET

  • Nytt fra styret
  • Vår-puss på flyplassen
  • Ny snøfreser!

2. TREDIMENSJONAL UTSKRIFT I PLAST

  • Til dette møtet har vi hentet ekspertise utenfra nemlig Espen Dahl, en kollega av Jens Kristian.
  • Espen har holdt på med 3D-printing en del år nå og har satt seg godt inn i emnet og vil fortelle om 3D printing fra a-å.

3. KAFFE OG KAKER

  • Kaffe og kaker hører med.

Vel møtt onsdag 6. april.

STYREMØTE 14. MARS
Styret møttes hjemme hos Jens Kristian med et par deltakere på Teams. Vi startet med å gå igjennom referatet fra årsmøte i februar for å sjekke at saker bestemt følges opp.
Vi fulgte også opp dette med HMS, vår nye hjertestarter vil nå henges tilbake i klubbhuset og medisin-bag sjekkes for innhold samt at brann slukkere vendes opp og ned en del ganger.
Vårens dugnad ble gjennomgått og hovedsaken her er behandling av terrasse gulvet. Videre har vi fått
tillatelse til å ha på grus ved av/på lasteplassen ved veien. Mye å ta tak i. Følg med videre.

TERMINLISTE VINGTOR 2022

7. og 8. maiVingtor Cup
Et populært F3A stevne som samler mange
deltakere fra flere klubber.
10. septemberWarbird/Oldtimer TreffEt hyggelig treff med lav skulder hvor
modeller og fly står i fokus.
24. septemberTore Paulsen minnestevneEt nostalgistevne hvor det flys gammeldagse fly-øvelser med nostalgiske modeller typisk fra 80 tallet. Stevnet holdes på Jarlsberg.

SNØFRESER ER HANDLET
Tom tok action og fulgte opp årsmøtets vedtak om å handle inn ny moderne snøfreser. Det ble en Ariens Deluxe 24. En bra maskin som kaster bra og går fort ved lite snø. Nå kan vi skryte av å ha helårsdrift på flyplassen.
En flunkende ny Ariens med 10 hestekrefter

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle