Flyplassen er helt topp for tiden

Klubbmøte på flyplassen tirsdag 7. juni

Møte
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 31. mai 2016
Kl: 09.51

Velkommen til vårens andre ute-møte tirsdag 7. juni.
Ute på flyplassen har gresset virkelig startet å gro. Det er ordentlig pent der nå. De feltene som ble fylt til med grusmasse i fjor, er ok og lager ikke problemer under avgang og landing.
Til tirsdag er det tid for et nytt klubbmøte på plassen. Samme opplegg som sist: Fri flyging, instruktører tilgjengelig, og mulighet for å fly opp til A-beviset. Grillen bæres ut om noen ønsker å ta middagen på plassen.
Kl. 19:00 samles vi ved klubbhuset og kjører den formelle delen av møtet. Regn med folk fra kl. 16:00.

Klikk her får å se Vingformasjon nr 5 i PDF-format

Program for møtet:
1. Informasjon fra styret
- Nytt fra styret og NLF
- Info om Luftsportsuka 2016
- Diverse. God sommer!
2. FRI FLYGING
- Ta med din egen modell for en fin flydag sammen med klubb kollegaene.
- Flere av klubbens instruktører vil være på plass og kan bistå med teori og fly-opplæring til A?beviset.
3. OPPFLYGING TIL A-SERTIFIKAT
- Klubben sørger for at hefter og andre dokumenter vil være på plass denne dagen. Føler du deg klar til å ta A-beviset, er det bare å møte opp. Det er ikke farlige greier.

Vel møtt tirsdag 7. juni ute på flyplassen

VINGTOR-CUP HELGEN 4. og 5. JUNI
Vingtor-Cup er det største evenementet klubben arrangerer alene i løpet av året. Stevnet har pågått i flere ti-år og er stadig veldig populært blant modellflygere over hele landet. Det kan bli ny deltaker rekord i år. Pr. i dag er det påmeldt hele 32 piloter fra 15 forskjellige klubber. Stevnet vil gå over to dager og det vil bli konkurrert i tre klasser: F3A, Nordic og Sport.
Lørdagskvelden legges det opp til samling og grilling på gården til Audun i klubben.
Det er Henning Jorkjend som er primus motor for stevnet. Men han behøver hjelp! Bli med å gjør en jobb du også. Fint om du kommer og hjelper til.

GRESSKLIPPER
Gressklipperen var litt nede for telling forrige uke. En brakett som holder selve klippe­enheten oppe, hadde bøyd seg og knivene subbet i bakken. Heldigvis har vi folk som tar ansvar og på torsdag stilte Jens Kristian og Espen opp med verktøykasse, slegge og skrustikke. De fikk demontert klippeenheten og braketten. Denne rettet de ut med slegge. Så var det bare å montere alt tilbake igjen og teste. En liten justering måtte til og så var klipperen klar til bruk igjen. Heder og ære til Jens Kristian og Espen!espenklipper2016

MER OM GRESS
Apropo gressklipper. Det er mange goder å få ved å være medlem av Vingtor. Men det forventes også innsats. På hjemmesiden vår er det en mulighet til å skrive seg opp på en uke for gressklipping. En uke klarer du. Blir vi mange som klipper, blir det ikke så mye på hver. OBS! Etter at du har meldt deg på en uke, vil det ta litt tid før det synes på hjemmesiden.

SØKNAD OM AKTIVITETSMIDLER
Klubblederen har mottatt et skriv fra Oslo Idrettskrets hvor klubben blir oppfordret til å søke om aktivitetsmidler. Formålet med lokale aktivitetsmidler (LAM) er: «å bidra til aktivitet og deltakelse i medlemsbaserte lag og foreninger som driver idrett og fysisk aktivitet for barn (6-12 år) og ungdom (13-19 år). Samt å understøtte den frivillige innsatsen i lagene». Søknad fra Vingtor er på vei!

Del dette:

Vingtor chat

Hei alle Vingtorer.
Godt nytt flyår til dere alle.
Ser frem til mange treff på stripa i 2023. Sivert har også etterlyst flere flytimer. Han blir nokk med så snart det byr seg muligheter. Sees på nyåret.
Per

Thank you for your advice. Lucky us we did not have problems with Geese so far but will keep your advice in mind if it occur in the future. Nice to have model flying friends from around the globe visiting our web site.

As you have a grass field, we found spraying the field with cheap grapefruit juice - keeps the Canadian Geese away (at least until it rains) for a contest day. Apparently, the geese don't like the taste and they stay away for a few days.

We had a similar problem at our gated flying field, the members were routinely pushing the dial wheels up - which made it somewhat easier for a non-member to gain access. So, we all agreed to set the dials to 0-0-0-0 when the lock was locked or just opened with the code. Our field is 150 feet (approx. 50 M) away and when leaving the lock (to fly, of course), the open lock is set to 0-0-0-0, so this year's code is unknown to any passerby and stays that way. We've had difficulties with BMX and RV

Melding fra Fabelaktiv:
Vi setter reportasjen fra Vingtor på sending allerede førstkommende tirsdag 22. november. Den blir vist i løpet av tekningsprogrammet «Extra» på NRK 2. Vanligvis sendes dette kl. 18.45, men jeg tror det er flyttet litt senere til 19.30 pga Fotball-VM, så sjekk for sikkerhetsskyld programoversikten. Ser ut til å bli en hyggelig og artig reportasje😊
God helg! fabelaktiv

Post Form (#2)
Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle