Velkommen til Bruktmarked. Det garanteres minimalt med snø på flyplassen

Klubbmøte ute på flyplassen 3. mai

Møte
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 27. april 2022
Kl: 18.49

VINGFORMASJON
Medlemsavis for Vingtor RC Club
Nr. 4 / 2022

OBS DATO!

Velkommen til klubbmøte tirsdag 3. mai (Ute på flyplassen)

Vårt første klubbmøte utendørs denne vår-sesongen, blir det tradisjonelle modellfly-bruktmarked. Kanskje har du en dingsboms som du ikke lenger behøver og som kan være verdifull for andre. Ellers er flyplassen i veldig god stand for tiden, men gresset behøver vann nå. Det kommer vel plutselig. Regn med folk på plassen fra kl. 17. Vår leder holder en samling med info kl. 19.

Les Vingformasjon nr 4/2022 som PDF fil her

Program for møtet:

1. INFORMASJON FRA STYRET

  • Nytt fra styret
  • Vår-puss på flyplassen
  • Ny instruktør i klubben

2. BRUKTMARKED KJØP OG SALG

  • På dette møtet kan klubbmedlemmer og andre ta med seg modellfly-relaterte saker de kan tenke seg å selge.
  • Lag gjerne en lapp med navn og pris og fest den på gjenstanden.
  • Det man ikke lenger trenger selv, kan ofte andre ha bruk for.
  • Oppgjør med Vipps fungerer. Klubben tar ingen kommisjon.

3. UT Å FLY!

  • Plassen er åpen for flyging hele kvelden.

4. ENKEL BEVERTNING

  • En kjendiskokk vil gjøre klar for servering av modellfly-pølser samt tilhørende drikke.
  • Kassereren har ikke motsatt seg at klubben spanderer det hele 😇.

Vel møtt tirsdag 3. mai.

NY INSTRUKTØR I KLUBBEN
Andrè Søhagen deltok på helgens instruktør kurs på Gardermoen og er nå fullt utdannet instruktør for A-bevis. Klubben har et supert treningsfly med to sendere til. Andrè har også en sønn som ønsker å lære seg å fly modellfly. Vi ønsker lærer og elev lykke til.

VINGTOR-CUP 2022
Den 7. og 8. mai arrangerer klubben det årlige stevnet Vingtor-Cup. Dette er et populært stevne hvor deltakere kommer langveis fra for å være med. Stevnet går over to dager. Om du vil hjelpe til med arrangementet er det bare å gi beskjed. Gjør vi det riktig, kan klubben få en god omsetning på salg av forskjellig bevertning.

KUPP PÅ ISEN
Kay Krogstadmo gjorde et kupp ute på Årungen i vinter. En kar hadde med seg dette flyet ut på isen og fikk hjelp til å fly det en tur. Men eieren mente flyet ikke var noe for han. Kay tilbød seg dermed å kjøpe flyet der og da. Prisen ble de enige om og Kay kunne ta med seg et nytt super-fly hjem i bilen. Gratulerer!

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle