Det ble en liten minidugnad på plassen i dag.

Minidugnad på plassen i dag

Nyheter
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 18. juni 2022
Kl: 20.22

Lørdag 18. juni, Odd Gunnar er ute med to fly kl. 10:00. Etter hvert dukker det opp flere flygere men det er mye vind og den står 90 grader på stripa. Odd Gunnar tar utsjekk på den nyeste klipperen, det går greit, enkel i bruk. Odd Gunnar gjør først et test klipp, men dette var moro og legger likegodt i vei på hele stripa. Tor kaster seg på den andre traktoren og hjelper Odd Gunnar med å bli ferdig. Tore henter kantklipperen og tar rundt klubbhuset. Nettet blir strammet opp med strips flere steder og løfter seg litt opp fra gresset. Ketil og Espen tar jobben med å lokalisere hullene langs ytterkanten, de hullene som vi setter markeringsflaggene i. Henning sprayer rundt hullene med hvitmaling. Nå er de synlige.

Jommen ble det ikke en liten minidugnad i tillegg til flyging ut av dagen. Fint samhold i klubben!

Odd Gunnar er sjekket ut på den nyeste klipperen. Dette var moro!
Del dette:

Vingtor chat

Melding fra Fabelaktiv:
Vi setter reportasjen fra Vingtor på sending allerede førstkommende tirsdag 22. november. Den blir vist i løpet av tekningsprogrammet «Extra» på NRK 2. Vanligvis sendes dette kl. 18.45, men jeg tror det er flyttet litt senere til 19.30 pga Fotball-VM, så sjekk for sikkerhetsskyld programoversikten. Ser ut til å bli en hyggelig og artig reportasje😊
God helg! fabelaktiv

Hei Vingtor medlemmer!
Et kamera team fra Fabelaktiv kommer til Vingtor plassen i morgen kl 11 lørdag den 12. Værmeldingen ser veldig bra ut. Det blir spennende hva de får til sammen med oss. Vi sees!
Tore

Hei.
Flystripa fikk sin siste gressklipp for i år.

Var innom flyplassen i dag.
Hengelåsen på klubbhuset var smekket igjin. Den kunne imidlertd bare dras opp, og døra åpnes. Det er viktig å vri nummerskivene ut av kodeposisjon, ellers er låsen åpen.
Husk dette når brakka forlates.
Håper ellers på bedre flyvær.
Ha en god helg

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle