Jens Kristian kunngjorde at Tore er utnevnt som æresmedlem i klubben for lang og tro tjeneste i klubbens styre og overrakte blomster og diplom/bilde som et tegn på dette.

Nytt æresmedlem i Vingtor

nyheter
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 7. februar 2022
Kl: 19.09

Onsdag 2. februar var det årsmøte i Vingtor klubben. Alt gikk greit for seg under dyktig ledelse av Kjell Aanvik. Referat fra møtet kommer senere.

Etter at sakslisten var unnagjort kom vår ny-gjenvalgte leder, Jens Kristian, ut på gulvet og ville ha Tore Jemtegaard frem. Jens Kristian kunngjorde så at Tore er utnevnt som æresmedlem i klubben for lang og tro tjeneste i klubbens styre. Deretter overrakte han blomster og et diplom/bilde som et tegn på dette. Det nye æresmedlemmet ble svært overrasket og ga uttrykk for stor glede og takknemlighet for utnevnelsen.

Del dette:

Vingtor chat

Takk Hasse! Da er det bare å melde seg på

Listen for gressklipping er nullstilt og skal nå fungere som normalt.

Stripa er brøytet i dag, fredag 24/2

Hei alle Vingtorer.
Godt nytt flyår til dere alle.
Ser frem til mange treff på stripa i 2023. Sivert har også etterlyst flere flytimer. Han blir nokk med så snart det byr seg muligheter. Sees på nyåret.
Per

Thank you for your advice. Lucky us we did not have problems with Geese so far but will keep your advice in mind if it occur in the future. Nice to have model flying friends from around the globe visiting our web site.

Post Form (#2)
Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle