Jens Kristian kunngjorde at Tore er utnevnt som æresmedlem i klubben for lang og tro tjeneste i klubbens styre og overrakte blomster og diplom/bilde som et tegn på dette.

Nytt æresmedlem i Vingtor

Nyheter
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 7. februar 2022
Kl: 19.09

Onsdag 2. februar var det årsmøte i Vingtor klubben. Alt gikk greit for seg under dyktig ledelse av Kjell Aanvik. Referat fra møtet kommer senere.

Etter at sakslisten var unnagjort kom vår ny-gjenvalgte leder, Jens Kristian, ut på gulvet og ville ha Tore Jemtegaard frem. Jens Kristian kunngjorde så at Tore er utnevnt som æresmedlem i klubben for lang og tro tjeneste i klubbens styre. Deretter overrakte han blomster og et diplom/bilde som et tegn på dette. Det nye æresmedlemmet ble svært overrasket og ga uttrykk for stor glede og takknemlighet for utnevnelsen.

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle