Jens Kristian kunngjorde at Tore er utnevnt som æresmedlem i klubben for lang og tro tjeneste i klubbens styre og overrakte blomster og diplom/bilde som et tegn på dette.

Nytt æresmedlem i Vingtor

nyheter
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 7. februar 2022
Kl: 19.09

Onsdag 2. februar var det årsmøte i Vingtor klubben. Alt gikk greit for seg under dyktig ledelse av Kjell Aanvik. Referat fra møtet kommer senere.

Etter at sakslisten var unnagjort kom vår ny-gjenvalgte leder, Jens Kristian, ut på gulvet og ville ha Tore Jemtegaard frem. Jens Kristian kunngjorde så at Tore er utnevnt som æresmedlem i klubben for lang og tro tjeneste i klubbens styre. Deretter overrakte han blomster og et diplom/bilde som et tegn på dette. Det nye æresmedlemmet ble svært overrasket og ga uttrykk for stor glede og takknemlighet for utnevnelsen.

Del dette:

Vingtor chat

Hei, vurderer å melde meg inn i klubben.
Fløyet lite, men nettopp kjøpt helikopter.
Er det flere i klubben som har det?
Uerfaren med helikopter, mulighet for hjelp?

Skoleflyet er reparert og prøvefløyet. Alt Ok. Per Sigvard har gjort en kjempeflott jobb med å sette det i stand.
Nå sliter vi litt med å få våre to Graupner sendere, trener/elev, til å snakke sammen via radiolink. Det er alltid noe som må fikses...

Hei piloter og elever.
Jeg har skoleflyet hjemme til reparasjon. Regner med at det blir ferdig i løpet av helga.
Testflyving til uka.

Takk Per Sigvard! Vi venter til våren.

Har testet klipperen i dag med mitt eget klipperbateri. Den startet som et skudd. Ladespenning opptil 14,3 V. Strøm 3,2 A. Ladingen er helt i orden. Trenger bare å bytte selve batteriet. Skal vi gjøre det nå, eller til våren? Jeg kan godt gjøre det.

Post Form (#2)
Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle