Jens Kristian kunngjorde at Tore er utnevnt som æresmedlem i klubben for lang og tro tjeneste i klubbens styre og overrakte blomster og diplom/bilde som et tegn på dette.

Nytt æresmedlem i Vingtor

nyheter
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 7. februar 2022
Kl: 19.09

Onsdag 2. februar var det årsmøte i Vingtor klubben. Alt gikk greit for seg under dyktig ledelse av Kjell Aanvik. Referat fra møtet kommer senere.

Etter at sakslisten var unnagjort kom vår ny-gjenvalgte leder, Jens Kristian, ut på gulvet og ville ha Tore Jemtegaard frem. Jens Kristian kunngjorde så at Tore er utnevnt som æresmedlem i klubben for lang og tro tjeneste i klubbens styre. Deretter overrakte han blomster og et diplom/bilde som et tegn på dette. Det nye æresmedlemmet ble svært overrasket og ga uttrykk for stor glede og takknemlighet for utnevnelsen.

Del dette:

Vingtor chat

Kameralinsen må pusses, første mann som rekker opp.

Er det noen i klubben som har 3D printer og er villig til å printe en ny nese-seksjon for meg? 3D LAB Spitfire mk 14? , vingespenn på 98cm

Hei Jarle!
Alle disse datoene du nevner er åpne for fly med forbrenningsmotor. Men det er riktig at slike motorer må støymåles og grensen normalt er 81 dbA på 10 meter. Det benyttes et spesielt måleskjema. Støygrensen er litt høyere på tirsdager.

Hei Fred Storebø! Flott at du ønsker å melde deg inn i klubben vår. Vi trenger flere aktive medlemmer.
Det er dessverre lite aktivitet med helikopter på plassen vår, og faktisk har vi en linje i reglementet som sier at flyplassen kun er forbeholdt modellfly (Fixed-wing). Men om du ønsker å bli bedre til å fly vanlige modellfly har vi instruktører som stiller opp og hjelper deg i gang. Håper vi sees.

Hei. tolker jeg det rett, hvis flyging med forbrenningsmotor kan gjøres 28/12 og 30/12, men ikke den 26/12 ( kun turbinfly ) ? Må vel også uansett ha en støymåling før flyging ? Mvh Jarle

Post Form (#2)
Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle