Jens Kristian kunngjorde at Tore er utnevnt som æresmedlem i klubben for lang og tro tjeneste i klubbens styre og overrakte blomster og diplom/bilde som et tegn på dette.

Nytt æresmedlem i Vingtor

Nyheter
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 7. februar 2022
Kl: 19.09

Onsdag 2. februar var det årsmøte i Vingtor klubben. Alt gikk greit for seg under dyktig ledelse av Kjell Aanvik. Referat fra møtet kommer senere.

Etter at sakslisten var unnagjort kom vår ny-gjenvalgte leder, Jens Kristian, ut på gulvet og ville ha Tore Jemtegaard frem. Jens Kristian kunngjorde så at Tore er utnevnt som æresmedlem i klubben for lang og tro tjeneste i klubbens styre. Deretter overrakte han blomster og et diplom/bilde som et tegn på dette. Det nye æresmedlemmet ble svært overrasket og ga uttrykk for stor glede og takknemlighet for utnevnelsen.

Del dette:

Vingtor chat

Stripa er klippet, utført onsdag 4 mai.

Hel Tore
Takk for svaret. Da prøver jeg å få tatt A1/A3 snarest mulig. Regner med at påsken gir noe forsinkelse med registreringen.
Sees kanske på stripa?
God påske.

Per

Opprinnelig (og ideelt) behøvde ikke vi i Vingtor ta denne eksamen i og med vi har tatt A-beviset. Men slik saken står akkurat nå bør alle, som skal fly modeller over 250 gram, ta A1/A3 eksamen. Jeg mener du får ditt registreringsnummer umiddelbart etter at du har betalt.

Hei Tore
Jeg fikk mailen og har søkt om registrering. Har ikke fått nummeret ennå, men det tar vel noen dager.
Regner med at A-beviset gjør at jeg ikke må ta noen A1, 2 eller 3 eksamen for hobbyflyging?

Per

Hei Per! Alle medlemmer skal ha fått e-post om dette senest 11. april. All info står der 🙂

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle