For mye snø på flyplassen tirsdag 22. februar. Men snøen ligger ikke lenge i disse tider.

Nytt klubbmøte onsdag 2. mars

Møte
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 22. februar 2022
Kl: 18.34

VINGFORMASJON
Medlemsavis for Vingtor RC Club
Nr. 2 / 2022

Velkommen til klubbmøte onsdag 2. mars

Årsmøtet ligger bak oss og neste møte er et ordinært medlemsmøte. Nå som stort sett alle korona restriksjoner er opphevet, håper vi at mange møter frem. Vi har et bra opplegg for møtet med et meget interessant foredrag om moderne mottakere med innebygget gyro og noe nytt de kaller Smart-batterier. Møtet begynner kl 19:00 og holdes i Speiderhuset på Langhus, Bøhlerveien 6, 1405 Langhus.

Les Vingformasjon nr 2/2022 som PDF fil her

Program for møtet:

INFORMASJON FRA STYRET

  • Nytt fra styret
  • litt om flyplassen
  • Fagernes og andre stevner/treff

NY TEKNOLOGI – GYRO – SMART BATTERI

  • Flere og flere tar i bruk rc-mottakere med innebygget gyro funksjoner.
  • Terje Østrem Karlsen har satt seg inn i teknologien og vil på møtet fortelle om og demonstrere ulike funksjoner og bruksområder.
  • Terje vil også ta for seg begrepet Smart-batterier, hva det betyr og gi oss eksempler på hvor «smarte» de egentlig er.

KAFFE OG KAKER

  • Kaffe traktes og noe å bite i settes frem.
    Vel møtt onsdag 2. mars.

ÅRSMØTET GREIT AVVIKLET
For ca. en måned siden hadde klubben sitt årsmøte. Bra oppmøte med ti deltakere fysisk tilstede i lokalet og syv deltakere via Teams. Jens Kristian ønsket velkommen og hadde først en orientering. Så ble selve årsmøtedelen startet og Kjell Aanvik tok over klubba (Hvor er forresten Vingtor's klubbe?) og ledet oss igjennom sakslisten like sikkert som han pleier.
Referat fra årsmøte ligger ute på Vingtors hjemmeside vingtor.org/arsmoter/arsmote-2022/

LURT Å TA MED INNESKO TIL MØTELOKALE
Speiderhuset på Langhus ligger litt syd for Oslo og adressen er Bøhlerveien 6, 1405 Langhus. Parkering er ved skolen og en går så 100-150 meter gjennom skolegården og opp til Speiderhuset.
For å slippe vask av gulv etter oss, må samtlige besøkende ta av seg utesko i inngangspartiet. Det anbefales å ta med tøfler så det ikke blir gulvkaldt.

NYTT ÆRESMEDLEM I KLUBBEN
Etter at årsmøtedelen var avsluttet 2. februar, hadde styret en overraskelse på lur. Tore Jemtegaard ble kalt frem og ble så utnevnt som nytt æresmedlem i Vingtor. Og som et tegn på dette, overleverte Jens Kristian et diplom og blomster til Tore. Begrunnelsen for utnevnelsen var lang innsats for klubben og medlem av styret og sekretær siden 1993.

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle