Referat fra klubbmøte 1/4-2014

Nyheter
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 7. april 2014
Kl: 09.21

Det var lagt opp til et interessant og viktig program på forrige klubbmøte. Styret synes det er leit at ikke flere av klubbens medlemmer slutter opp om klubbmøtene. Roy åpnet med å vise en video tatt opp på NM Skala på Elverum for noen år siden. Videoen viste et intervju med nå avdøde Scott Føien som fortalte kort om sitt liv som modellflyger. Et interessant historisk gjensyn.
Etter dette informerte Roy om nyheter fra styret. Kort dreide det seg om ny lås på klubbhus og brakke, nytt medlem, stipend mulighet for ungdom samt gjenstående arbeider på flyplassen. Det vi må prioritere mellom er innredning av klubbhus, vaske og beise terrasse, vedlikehold av gresstripe, reparasjon av sikkerhetsnett, montere markise og generell rydding og kast. Vær klar for å delta på dugnad. Innkalling følger på disse sider!

Roy minnet også om at det skal være konfirmasjon på en av gårdene lørdag den 31. mai og at vi holder oss borte fra plassen denne dagen eller hvert fall avslutter all aktivitet kl. 14:00.
Så tok Roy opp et alvorlig tema. Klubben mottok tidligere i våres et innspill fra grunneierne om det som oppfattes som økt motorstøy fra flyplassen vår. En grunneier ønsket generelt å redusere åpningstidene for flyplassen til kl. 16.00. Styret tok saken meget alvorlig og har besluttet flere tiltak som alle er nedsatt i ny utgave av flyplassreglementet vårt.
I det nye regelverket er det beskrevet en endring i åpningstiden på lørdager, og innskjerping/henstilling til medlemmene om å ta støy fra flyene alvorlig.

All bruk av fly med forbrenningsmotor og støyende jet/fan motorer skal opphøre lørdager kl. 16:00. Bruk av støysvake elektrofly tillates inntil kl. 19:00.

Husk at vi alle har et kollektivt ansvar for å påse at reglene blir fulgt og dermed får beholde vår kjære flyplass. Les all informasjon her (140403_Informasjon_fra_styret.pdf) --- (FlyplassreglerVingtor2014.pdf).

Etter denne viktige informasjonen tok vi en pause med kaffe og noen småkaker. Loddboka gikk rundt. Loddtrekning på ute-møte i juni.

Så holdt Tore Jemtegaard og Jens Kristian Lindland hver sine innlegg med tema F3A og kunstflyging. Tore gikk igjennom det nye Nordic-programmet samt det gjeldende Sport-programmet. Jens Kristian viste frem og fortalte om sitt nyeste fly en Impact fra Composite-ARF. Dette er et ideelt fly for å fly akrobatikk og Jens Kristian mangler kun å sette inn servoer og batteri for å gjøre flyet ferdig til testflukt. Spennende!

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle