Lørdag 4. mai kl. 09:00 kommer vår leverandør Harald Grønvold AS til flyplassen for å montere og igangsette vår nye robotklipper. Møt opp og lær!

Robotklipper monteres

nyheter, viktig
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 22. april 2024
Kl: 12.43

Lørdag 4. mai kl. 09:00 kommer vår leverandør Harald Grønvold AS til flyplassen for å montere og igangsette vår nye robotklipper.

Det er en omfattende prosedyre for betjening og ikke minst innstille ønsket klippeområde, bestemme klippetider osv. Derfor oppfordrer styret til at interesserte klubbmedlemmer møter opp denne dagen slik at flere kan få et innblikk i hvilke funksjoner klipperen har, hvordan den fungerer, settes opp og justeres.

Vel møtt til spennende milepæl

Mvh styret Vingtor RC Club

Del dette:

Vingtor chat

Hi there

The New Powerful LED Flashlight is The Perfect Flashlight For Any Situation!

The 3,000 Lumens & Adjustable Zoom gives you the wide field of view and brightness other flashlights don’t have.

50% OFF + Free Shipping! Get it Now: https://linterna.cc

Sincerely,

Janeen

Want Your Ad Everywhere? Reach Millions Instantly! For less than $100 I can blast your message to website contact forms globally. Contact me via skype or email below for info

P. Stewart
Email: mc3c5g@submitmaster.xyz
Skype: form-blasting

Hei! Kan sikker hjelpe med 3d printing hvis du har filene.. send evt mail på kjole@hotmail.com. Ole

Er det noen i klubben som har 3D printer og er villig til å printe en ny nese-seksjon for meg? 3D LAB Spitfire mk 14? , vingespenn på 98cm

Hei Jarle!
Alle disse datoene du nevner er åpne for fly med forbrenningsmotor. Men det er riktig at slike motorer må støymåles og grensen normalt er 81 dbA på 10 meter. Det benyttes et spesielt måleskjema. Støygrensen er litt høyere på tirsdager.

Post Form (#2)
Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle