Vingtor og Tønsberg Modellflyklubb inviterer til uhøytidelig Pattern-treff lørdag 23. september 2023 på Jarlsberg flyplass ved Tønsberg.

Tore Paulsens Minnestevne

stevne
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 19. september 2023
Kl: 16.53

Vingtor og Tønsberg Modellflyklubb inviterer til uhøytidelig Pattern-treff lørdag 23. september 2023 på Jarlsberg flyplass ved Tønsberg. Oppmøte kl. 10:00 og vi avslutter kl. 17:00.
Vi tenker oss fri flyging fra kl. 10 - 12, konkurranse fra kl. 12 - 15 og fri flyging etter det.

Hva er et Pattern-treff?
Det er flere som tenker tilbake på 70' og 80' tallet som en fin modellfly-periode med enklere modeller og ikke fullt så vanskelige flyprogrammer. Av heltene fra den gang kan nevnes Tore Paulsen, Poju Stephansen, Benny Kjellgren, Hanno Prettner og Wolfgang Matt.

For niende året på rad arrangeres retro-treff på Jarlsberg flyplass. Her kikker vi på og beundrer ”nye” og gamle fly-modeller. Samtidig flyr vi modellene i de gamle flyprogrammenes stil. Last ned PDF fil for flyprogram.

Vi tenker oss dette først og fremst som et treff med en innlagt konkurranse. Så, har du en modell, eller kan sette sammen en fra 60' tallet eller nyere, er du hjertelig velkommen til å delta på treffet. Medlemskap i NLF eller tilsvarende er et krav. Ellers følger vi reglene i Kardemommeloven.

Kontaktperson for stevnet er Espen Kvien, espen.kvien61@gmail.com, tel 483 58 116.

Påmelding skjer ved å registrere seg under Tore Paulsen minnestevne på http://f3a.no

VELKOMMEN TIL Tore Paulsen minnestevne!

Del dette:

Vingtor chat

Skoleflyet er reparert og prøvefløyet. Alt Ok. Per Sigvard har gjort en kjempeflott jobb med å sette det i stand.
Nå sliter vi litt med å få våre to Graupner sendere, trener/elev, til å snakke sammen via radiolink. Det er alltid noe som må fikses...

Hei piloter og elever.
Jeg har skoleflyet hjemme til reparasjon. Regner med at det blir ferdig i løpet av helga.
Testflyving til uka.

Takk Per Sigvard! Vi venter til våren.

Har testet klipperen i dag med mitt eget klipperbateri. Den startet som et skudd. Ladespenning opptil 14,3 V. Strøm 3,2 A. Ladingen er helt i orden. Trenger bare å bytte selve batteriet. Skal vi gjøre det nå, eller til våren? Jeg kan godt gjøre det.

Fin sjekk du har gjort der Per S.

Post Form (#2)
Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle