Klubben har mottatt melding om at Kjell Aanvik døde tirsdag

Trist melding mottatt

Nyheter
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 26. mai 2022
Kl: 11.58

Klubben har i dag mottatt den triste meldingen om at vårt kjære, snille og fine medlem Kjell Aanvik gikk bort tirsdag 24. mai.

Kjell har vært et aktivt medlem i klubben i mange, mange år og var en av medlemmene som alltid stilte opp på møter, treff og dugnader. Han elsket å komme ut på flyplassen og fly sine modeller, sitte ned blant gjengen og ta en kopp kaffe og slå av en prat.

Han var ekspert på utstyr til modellfly gjennom sitt firma Eureka som han drev i mange år ganske til det siste.

Da han forstod han var alvorlig syk, holdt han på et møte en flott tale til gjengen hvor han fortalte om hvor mye klubben, miljøet og flyplassen har betydd for han. En tåre kom fra flere øyne.

Hvil i fred Kjell

Fra et treff 11. september 2021
Del dette:

Vingtor chat

Melding fra Fabelaktiv:
Vi setter reportasjen fra Vingtor på sending allerede førstkommende tirsdag 22. november. Den blir vist i løpet av tekningsprogrammet «Extra» på NRK 2. Vanligvis sendes dette kl. 18.45, men jeg tror det er flyttet litt senere til 19.30 pga Fotball-VM, så sjekk for sikkerhetsskyld programoversikten. Ser ut til å bli en hyggelig og artig reportasje😊
God helg! fabelaktiv

Hei Vingtor medlemmer!
Et kamera team fra Fabelaktiv kommer til Vingtor plassen i morgen kl 11 lørdag den 12. Værmeldingen ser veldig bra ut. Det blir spennende hva de får til sammen med oss. Vi sees!
Tore

Hei.
Flystripa fikk sin siste gressklipp for i år.

Var innom flyplassen i dag.
Hengelåsen på klubbhuset var smekket igjin. Den kunne imidlertd bare dras opp, og døra åpnes. Det er viktig å vri nummerskivene ut av kodeposisjon, ellers er låsen åpen.
Husk dette når brakka forlates.
Håper ellers på bedre flyvær.
Ha en god helg

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle