Klubben har mottatt melding om at Kjell Aanvik døde tirsdag

Trist melding mottatt

nyheter
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 26. mai 2022
Kl: 11.58

Klubben har i dag mottatt den triste meldingen om at vårt kjære, snille og fine medlem Kjell Aanvik gikk bort tirsdag 24. mai.

Kjell har vært et aktivt medlem i klubben i mange, mange år og var en av medlemmene som alltid stilte opp på møter, treff og dugnader. Han elsket å komme ut på flyplassen og fly sine modeller, sitte ned blant gjengen og ta en kopp kaffe og slå av en prat.

Han var ekspert på utstyr til modellfly gjennom sitt firma Eureka som han drev i mange år ganske til det siste.

Da han forstod han var alvorlig syk, holdt han på et møte en flott tale til gjengen hvor han fortalte om hvor mye klubben, miljøet og flyplassen har betydd for han. En tåre kom fra flere øyne.

Hvil i fred Kjell

Fra et treff 11. september 2021
Del dette:

Vingtor chat

Kameralinsen må pusses, første mann som rekker opp.

Er det noen i klubben som har 3D printer og er villig til å printe en ny nese-seksjon for meg? 3D LAB Spitfire mk 14? , vingespenn på 98cm

Hei Jarle!
Alle disse datoene du nevner er åpne for fly med forbrenningsmotor. Men det er riktig at slike motorer må støymåles og grensen normalt er 81 dbA på 10 meter. Det benyttes et spesielt måleskjema. Støygrensen er litt høyere på tirsdager.

Hei Fred Storebø! Flott at du ønsker å melde deg inn i klubben vår. Vi trenger flere aktive medlemmer.
Det er dessverre lite aktivitet med helikopter på plassen vår, og faktisk har vi en linje i reglementet som sier at flyplassen kun er forbeholdt modellfly (Fixed-wing). Men om du ønsker å bli bedre til å fly vanlige modellfly har vi instruktører som stiller opp og hjelper deg i gang. Håper vi sees.

Hei. tolker jeg det rett, hvis flyging med forbrenningsmotor kan gjøres 28/12 og 30/12, men ikke den 26/12 ( kun turbinfly ) ? Må vel også uansett ha en støymåling før flyging ? Mvh Jarle

Post Form (#2)
Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle