Vedlikehold av flystripen

Nyheter
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 25. april 2014
Kl: 20.29

Tidligere i uken var Kay Krogstadmo og Knut Aker ute og handlet inn jernsulfat for mose bekjempelse samt kunstgjødsel for sunt og fint gress. På torsdag 24 april var Kay ute på plassen og strødde deler av dette utover flystripa vår. Dette er noe klubben har gjort hvert år og er nok med på å gi det fine gresset vi har om sommeren. Rene golfbanen!

En liten advarsel er på plass: Ikke la ungene rulle seg i gresset nå før det har regnet litt (Meldt regn neste uke).

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle