Onsdag den 7. desember holder klubben julemøte i Speiderhuset på Langhus. Koselig med jul!

Velkommen til julemøte 7/12

mote
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 29. november 2022
Kl: 14.34

Ikke så mye som minner om jul foreløpig, men onsdag den 7. desember holder klubben julemøte i Speiderhuset på Langhus (Bøhlerveien 6, 1405 Langhus). Mørkt og grått ute men inne kan vi kose oss med Vingtors julepølser, lette foredrag og VM i papirfly. Stor premiering! Og så må vi prate om og se videoen som ble tatt opp på plassen vår for noen uker siden.
Husk tøfler! Møtet begynner kl 19:00. Vel møtt!

Les Vingformasjon nr 7 som PDF her

Program for julemøtet:
INFORMASJON FRA STYRET
* Nytt fra styret
* Info om årsmøte 2023
*TAKK programmet
*Oven i klubbhuset

LINESTYRTE MODELLFLY FREMDELES AKTUELT
Til å fortelle oss litt om dagens linestyrte modeller, har vi vært så heldige å få Ingolf Steffensen til å besøke oss. Han vil ta oss gjennom utviklingen av sporten og vise frem sine mest avanserte modeller.

JULEMAT PÅ VINGTORS VIS
Jens Kristian fyrer opp kjelen og trekker kilovis med Modellflypølser. Sammen med det ypperste av tilbehør, må dette bli et gourmet måltid. Drikke hører med.
Kaffe og pepperkaker

VM PAPIRFLY VARIGHET 2022
Forrige år var det Roy Nylander som vant VM i papirfly med god margin. Hans fantastiske flukt varte hele 6,85 sekunder sammenlagt!
Dette må vi slå i år. Byggematerialer finnes på stedet. Premiering.

Vel møtt til julemøte onsdag 7. desember.

FABELAKTIG FILM FRA FABELAKTIV
Den 12. nov. hadde Vingtor avtalt med Fabelaktiv AS om besøk på flyplassen for filming av fly og miljø. Opptakene skulle brukes som et innlegg i forbindelse med Extra trekning på NRK2 tirsdag 22. nov.
Tv-teamet dukket opp fire mann sterke og Vingtor stilte med en stor gjeng entusiastiske medlemmer og et supert flyvær.

De filmet og gjorde intervjuer i minst fire timer men det hele skulle klippes ned til en tre minutters sekvens. Vi var alle spente på hvordan dette ville bli.

På tirsdagen fikk vi se resultatet. Flotte bilder av fly og folk på vår fine flyplass. Bra intervjuer og god innsats av flere medlemmer samt gode bilder av fly i luften ble det. Proff redigering.

Fikk du ikke med deg innslaget? Da kan du komme på julemøtet eller kopiere denne linken inn i nettleseren din (Gå 8 min ut i sendingen):
https://tv.nrk.no/serie/extra-trekning/202211/KMTE71006722/avspiller

VARSEL OM ÅRSMØTE ONSDAG 8. FEBRUAR 2023 kl. 19:00

Onsdag 8. februar holdes klubbens årsmøte i Speiderhuset på Langhus.
Årsmøtet bestemmer klubbens retning for de kommende år. Saker behandles, kontingent fastsettes og det gjøres valg av leder og andre styremedlemmer.
I forkant kan du fremme ideer eller forslag til forbedringer i klubben.
Har du ønske om å være med i styret? Ta i så fall kontakt med valgkomiteen ved Roy Nylander, telefon 917 40 095.
Fullstendig saksliste sendes ut i på ny-året uke 4.
• Frist for innlevering av saker til årsmøtet er 15. januar 2023 kl.24:00.
• Innbydelse og sakspapirer sendes medlemmene uke 4/2023.

INNENDØRSFLYGING
Blackbird R/C klubb inviterer Vingtors medlemmer til å fly innendørs i Alliansehallen i ski. Dette er en stor hall med plass til mange i luften samtidig. De lokker med vaffel og kaffe servering. Neste fly-dag er søndag 4. desember fra kl 17:00. Startavgift kr 100,-.

Velkommen!

Del dette:

Vingtor chat

Hei! Kan sikker hjelpe med 3d printing hvis du har filene.. send evt mail på kjole@hotmail.com. Ole

Er det noen i klubben som har 3D printer og er villig til å printe en ny nese-seksjon for meg? 3D LAB Spitfire mk 14? , vingespenn på 98cm

Hei Jarle!
Alle disse datoene du nevner er åpne for fly med forbrenningsmotor. Men det er riktig at slike motorer må støymåles og grensen normalt er 81 dbA på 10 meter. Det benyttes et spesielt måleskjema. Støygrensen er litt høyere på tirsdager.

Hei Fred Storebø! Flott at du ønsker å melde deg inn i klubben vår. Vi trenger flere aktive medlemmer.
Det er dessverre lite aktivitet med helikopter på plassen vår, og faktisk har vi en linje i reglementet som sier at flyplassen kun er forbeholdt modellfly (Fixed-wing). Men om du ønsker å bli bedre til å fly vanlige modellfly har vi instruktører som stiller opp og hjelper deg i gang. Håper vi sees.

Hei. tolker jeg det rett, hvis flyging med forbrenningsmotor kan gjøres 28/12 og 30/12, men ikke den 26/12 ( kun turbinfly ) ? Må vel også uansett ha en støymåling før flyging ? Mvh Jarle

Post Form (#2)
Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle