Roy, Per og Ketil kikker høyt opp i luften. Hva ser de etter? Jo, alle tre hadde hvert sitt seilfly oppe

Velkommen til klubbmøte

Møte
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 25. oktober 2022
Kl: 18.25

VINGFORMASJON
Medlemsavis for Vingtor RC Club
Nr. 6 / 2022

Velkommen til klubbmøte 2. november.
Styret drar i gang møtevirksomheten igjen. Første møte i høst blir onsdag 2. november i Speiderhuset på Langhus. Adresse hit er Bøhlerveien 6, 1405 Langhus (Parker ved skolen og gå opp mellom bygningene). Lurt å ha med innesko da det kan føles gulvkalt der. Men varm kaffe og kaker hører med og varmer godt.
Blir fint å samles igjen. Formannen holder en brifing kl. 19:00.

Les Vingformasjon nr 6/2022 som PDF fil her

Program for møtet:

INFORMASJON FRA STYRET

  • Nytt fra styret
  • Flyplassen
  • Trusler om droneforbud

BILDER FRA ÅRETS SESONG

  • Tore har satt sammen en bildeserie fra noen av årets modellfly arrangement.
  • Bildene blir vist på storskjerm.

KAFFE OG KAKER

  • Kaffe og kaker hører med.

Vel møtt onsdag 2. november kl. 19:00.

SISTE PLENKLIPP 22. OKTOBER
Siste gressklipping for i år utført og status for klippere er: De er rengjort. Kniver sjekket- OK for neste sesong. Batterier utmontert. Batteriene står nå på gulvet inne i brakka. De bør inn i varmen til vedlikeholds lading over vinteren.
Mvh Kåre Teppen

NRK ØNSKER Å GJØRE OPPTAK HOS VINGTOR
Klubben har mottatt en henvendelse fra Fabelaktiv, et firma som utvikler og produserer innhold for norske tv-kanaler. De ønsker å lage en reportasje som skal vises på NRK Extra-trekningen.
Reportasjen de lager blir på ca. 3 minutter og vil ha fokus på aktiviteten og det som legges ned av frivillig arbeid. Videre ønsker de å gjøre et intervju med noen som kan fortelle litt om klubben, modellfly og arbeidet som legges ned.
Samtidig håper de å se litt kaffe-kos, folk og miljø.
De ber også om vi kan vise frem litt forskjellige flytyper, gjerne også fine skala-modeller (trenger ikke å fly). Videre er det ønske om å ta bilder fra lufta enten med GoPro festet på et fly eller om de får til «formasjonsflyvning» med deres egen drone.
Foreløpig dato for opptak er satt til lørdag 5. november kl. 10.30 fram til ca. 12.30. Alt avhenger om det blir flyvær denne lørdagen.

SEKSJONSMØTER OG LUFTSPORTSTING 2023
holdes i helgen 24. – 26. mars 2023.

REGNSKAP 3. KVARTAL 2022
I år gikk høststevnet i pluss med ca 700 kr 🙂 Noen utlegg har det vært, særlig i september med innkjøp av grill og stoler og oljing av terrasse. Vi ligger foran budsjettet så langt med tanke på at det nesten ikke er underskudd på årets drift.
Med vennlig hilsen Espen

GOD SEILFLY AKTIVITET 15. OKTOBER
Lørdag 15. oktober var en bra dag på flyplassen. Godt med folk og mange ulike flymodeller. Det helt spesielle med dette bildet er at disse tre pilotene som vanligvis flyr typiske motor-fly, hadde her hvert sitt seilfly oppe på himmelen. Ikke spesielt god termikk, men en jukse-motor i nesa gjorde at alle fikk god høyde.
I tillegg til Roy, Per og Ketil her på bildet, hadde også Bjarte med et par seilfly denne dagen.

Del dette:

Vingtor chat

Melding fra Fabelaktiv:
Vi setter reportasjen fra Vingtor på sending allerede førstkommende tirsdag 22. november. Den blir vist i løpet av tekningsprogrammet «Extra» på NRK 2. Vanligvis sendes dette kl. 18.45, men jeg tror det er flyttet litt senere til 19.30 pga Fotball-VM, så sjekk for sikkerhetsskyld programoversikten. Ser ut til å bli en hyggelig og artig reportasje😊
God helg! fabelaktiv

Hei Vingtor medlemmer!
Et kamera team fra Fabelaktiv kommer til Vingtor plassen i morgen kl 11 lørdag den 12. Værmeldingen ser veldig bra ut. Det blir spennende hva de får til sammen med oss. Vi sees!
Tore

Hei.
Flystripa fikk sin siste gressklipp for i år.

Var innom flyplassen i dag.
Hengelåsen på klubbhuset var smekket igjin. Den kunne imidlertd bare dras opp, og døra åpnes. Det er viktig å vri nummerskivene ut av kodeposisjon, ellers er låsen åpen.
Husk dette når brakka forlates.
Håper ellers på bedre flyvær.
Ha en god helg

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle