Det blir mye interessant om modellflyging på klubbmøtet

Velkommen til klubbmøte 8. mars

Møte
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 23. februar 2016
Kl: 21.42

Velkommen til klubbmøte tirsdag 8. mars. OBS! Ny dato!
Møtene i Vingtor holdes som regel første tirsdag i måneden. Men dessverre er ikke lokalet ledig denne gang. Derfor flytter vi møtet en uke til tirsdag den 8. mars. Håper det går bra for alle. At dette blir et bra møte er sikkert. Vi får storbesøk fra NLF og får høre siste nytt derfra. Kaffe og kaker settes frem som vanlig. Klubbmøtet holdes i lokalene til Nordre Skøyen Hovedgård fra kl. 19:00.

Last ned Vingformasjon nr 2/2016 som PDF-fil her

Program for møtet:
1. INFORMASJON FRA STYRET
- Nytt fra styret
- Status flyplassen
- Isforhold Årungen
- A-bevis, har du det?
- Diverse
2. SISTE NYTT FRA NLF
- Aktivitetskonsulent hos NLF, Tom D. Brien, kommer på besøk. Det er mye nytt på gang i modellflyverden på det formelle plan for tiden. Vi har bedt Tom oppdatere oss på siste nytt.
- Et av punktene styret ber om oppfriskning på, er dette med reglene rundt de forskjellige fly-bevisene, og særlig det enkleste A-beviset. Klubben vurderer å innlemme krav til slik bevis i flyplass reglementet.
3. KAFFE, KAKER, MODELLFLYPRAT
- Klubben stiller med kaffe og noe å bite i.

Vel møtt tirsdag 8. mars.

FØRSTE MØTE FOR NYTT STYRE
Klubbens nye styre hadde sitt konstituerende møte tirsdag 16. februar hjemme hos Jens, vår nye leder. Etter en grundig sjekk av hobbyrommet i kjelleren, gikk vi i gang med kveldens agenda.
Flyplass leien er betalt, terminliste/aktivitetsplan ble planlagt, representanter til klubbledermøte på Gardermoen 5. mars ble plukket ut (Her kan det være en ledig plass. Ta kontakt med Jens om du kan stille).
Fullstendig referat fra møtet blir å finne på hjemmesiden etterhvert.

HAR DU TATT A-BEVISET?
Fra et par år tilbake kom det et krav til A-bevis for alle piloter som har modeller fra 2 til 12 kg startvekt. NLF har tidligere oppfordret klubbene til å ha en pragmatisk tilnærming til dette. Det vil si at NLF anbefaler at piloter får fortsette å fly inntil det er praktisk mulig å foreta oppflyging med instruktør. På sikt må alle NLF-tilsluttede modellflyklubber innføre dette sikkerhetssystemet.
Som en del av sikkerhetsarbeidet, ønsker det nye styret i Vingtor å jobbe for å innlemme kravene om bevis i klubbens flyplassreglement. Piloter som flyr slike modeller i dag, og som ikke har gyldig A-bevis eller høyere, bes ta kontakt med en av klubbens instruktører for opplæring/oppflyging så snart som mulig. Styret ønsker å fokusere på dette arbeidet fremover og kommer tilbake med mer informasjon etterhvert.

GJØR DEG KLAR FOR DUGNAD 16. APRIL
Lørdag 16. april innkalles det til vår-dugnad. Det er kjekt å klargjøre flyplassen til sommersesongen. Det er forholdsvis enkle ting som må gjøres, som for eksempel: -Rydde gresstripen for stein og trebiter, -Reparere sikkerhetsnett, -Rydde i klubbhuset, -Tørke spindelvev i utedoen, osv.

SKAFF DEG EN VINGTORJAKKE DU OGSÅ!
Som dere vet har Vingtor en en del jakker og T-skjorter i forskjellige størrelser samt et tykt sitteunderlag til salgs. Alle er påtrykt NLF logo og/eller Vingtors klubbmerke.
Jakkene er foret og i sort utførelse. T-skjorten er lilla og stoffet er av god kvalitet. Velg mellom størrelse M, L, XL og XXL.
Priser:
Jakke: Kr. 750,-
T-skjorte: Kr. 150,-
Sitteunderlag: Kr. 100,-
Full pakke: Kr. 1000,-

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle