Klubbmøte 6. oktober skal handle om store elektrofly

Velkommen til klubbmøte med tema elektro

Møte
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 30. september 2015
Kl: 20.25

Velkommen til klubbmøte tirsdag 6. oktober.
Høstsesongen er i gang og Vingtor inviterer igjen til klubbmøte. Og det ser ut til å bli et riktig så interessant møte med spennende tema på agendaen. Siden dette er første inne-møte etter sommeren, kan det også være gøy å høre litt om hvilke aktiviteter medlemmene har deltatt på i månedene som er gått. Ta gjerne med bilder hvis du har. Vi møtes i lokalene til Nordre Skøyen Hovedgård kl. 19:00

Program for møtet:
1. Informasjon fra styret
- Gjennomgang av mottatt post
- Flyplass status
- Jakke med klubb emblem
- Bli med på tur neste klubbmøte
2. Utfordringer ved store elektromotorer
- Vi begynner å bli kjent med hva som skal til for å operere våre elektro modeller. Batterier og regulatorer fungerer stort sett greit og er enkle å ha med å gjøre.
- Men hva når modellene blir skikkelig store og krever en ekstra kraftig motor? F. eks i IMAC.
- Magne Heggstad kommer til oss og vil fortelle om utfordringer og løsninger ved store elektromodeller
3. KAFFE, KAKER
- Kaffe og kaker er som vanlig på plass.
Vel møtt tirsdag 6. oktober.

UTFLUKT TIL FLYSAMLINGEN PÅ GARDERMOEN
På neste klubbmøte (tirsdag 3. november) har Vingtor bestilt omvisning rundt i flysamlingen på Gardermoen. For en del år tilbake hadde vi en populær tur til Kjeller flystasjon og fikk se hvordan vedlikehold av jetmotorer foregår.
Tirsdag den 3. november drar vi på tur igjen. En guidet omvisning vil starte kl. 1800 i museet. Det vil være en egenandel på kr 100,- pr. person, klubben dekker resten. Dette blir moro!
Vi ber om at dere melder deres interesse tilbake til styret slik at vi vet sånn ca. hvor mange som kommer. Det er en grense på 25 stk, så det er førstemann til mølla!
Send en kort melding til Jens Kristian Lindland på e-post jens-kristian.lindland@stortinget.no eller en SMS til 934 81 825 og si du blir med.

KLUBBJAKKE MED VINGTORLOGO
Klubben har bestilt en del klubbjakker med Vingtors logo på. Dette er såkalte Cost jacket og har veldig god kvalitet. Vi tok også med en del T-skjorter og sitteunderlag. Sitteunderlagene er tykke og egner seg godt til å ha knærne på ved start av motor eller lignende. Mer informasjon følger senere.

KLISTREMERKE FOR GODKJENT STØYMÅLING
Styret har i bestilling et eget klistremerke til å sette på modeller som er innenfor klubbens støykrav.
Merket er ca 30 mm i diameter og det er opptil eieren av flyet å bestemme hvor merke skal sitte. Det er lett å forstå at flotte skalamodeller ikke vil ha dette merket rett på kroppsiden.

Les hele Vingformasjon nr 7/2015 her

Del dette:

Vingtor chat

Stripa er klippet, utført onsdag 4 mai.

Hel Tore
Takk for svaret. Da prøver jeg å få tatt A1/A3 snarest mulig. Regner med at påsken gir noe forsinkelse med registreringen.
Sees kanske på stripa?
God påske.

Per

Opprinnelig (og ideelt) behøvde ikke vi i Vingtor ta denne eksamen i og med vi har tatt A-beviset. Men slik saken står akkurat nå bør alle, som skal fly modeller over 250 gram, ta A1/A3 eksamen. Jeg mener du får ditt registreringsnummer umiddelbart etter at du har betalt.

Hei Tore
Jeg fikk mailen og har søkt om registrering. Har ikke fått nummeret ennå, men det tar vel noen dager.
Regner med at A-beviset gjør at jeg ikke må ta noen A1, 2 eller 3 eksamen for hobbyflyging?

Per

Hei Per! Alle medlemmer skal ha fått e-post om dette senest 11. april. All info står der 🙂

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle