Klubbmøte 6. oktober skal handle om store elektrofly

Velkommen til klubbmøte med tema elektro

Møte
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 30. september 2015
Kl: 20.25

Velkommen til klubbmøte tirsdag 6. oktober.
Høstsesongen er i gang og Vingtor inviterer igjen til klubbmøte. Og det ser ut til å bli et riktig så interessant møte med spennende tema på agendaen. Siden dette er første inne-møte etter sommeren, kan det også være gøy å høre litt om hvilke aktiviteter medlemmene har deltatt på i månedene som er gått. Ta gjerne med bilder hvis du har. Vi møtes i lokalene til Nordre Skøyen Hovedgård kl. 19:00

Program for møtet:
1. Informasjon fra styret
- Gjennomgang av mottatt post
- Flyplass status
- Jakke med klubb emblem
- Bli med på tur neste klubbmøte
2. Utfordringer ved store elektromotorer
- Vi begynner å bli kjent med hva som skal til for å operere våre elektro modeller. Batterier og regulatorer fungerer stort sett greit og er enkle å ha med å gjøre.
- Men hva når modellene blir skikkelig store og krever en ekstra kraftig motor? F. eks i IMAC.
- Magne Heggstad kommer til oss og vil fortelle om utfordringer og løsninger ved store elektromodeller
3. KAFFE, KAKER
- Kaffe og kaker er som vanlig på plass.
Vel møtt tirsdag 6. oktober.

UTFLUKT TIL FLYSAMLINGEN PÅ GARDERMOEN
På neste klubbmøte (tirsdag 3. november) har Vingtor bestilt omvisning rundt i flysamlingen på Gardermoen. For en del år tilbake hadde vi en populær tur til Kjeller flystasjon og fikk se hvordan vedlikehold av jetmotorer foregår.
Tirsdag den 3. november drar vi på tur igjen. En guidet omvisning vil starte kl. 1800 i museet. Det vil være en egenandel på kr 100,- pr. person, klubben dekker resten. Dette blir moro!
Vi ber om at dere melder deres interesse tilbake til styret slik at vi vet sånn ca. hvor mange som kommer. Det er en grense på 25 stk, så det er førstemann til mølla!
Send en kort melding til Jens Kristian Lindland på e-post jens-kristian.lindland@stortinget.no eller en SMS til 934 81 825 og si du blir med.

KLUBBJAKKE MED VINGTORLOGO
Klubben har bestilt en del klubbjakker med Vingtors logo på. Dette er såkalte Cost jacket og har veldig god kvalitet. Vi tok også med en del T-skjorter og sitteunderlag. Sitteunderlagene er tykke og egner seg godt til å ha knærne på ved start av motor eller lignende. Mer informasjon følger senere.

KLISTREMERKE FOR GODKJENT STØYMÅLING
Styret har i bestilling et eget klistremerke til å sette på modeller som er innenfor klubbens støykrav.
Merket er ca 30 mm i diameter og det er opptil eieren av flyet å bestemme hvor merke skal sitte. Det er lett å forstå at flotte skalamodeller ikke vil ha dette merket rett på kroppsiden.

Les hele Vingformasjon nr 7/2015 her

Del dette:

Vingtor chat

Trist å høre at Tore har gått bort.

Det var en trist melding å få om Tore Tandberg. Han var den som fikk jaget meg et trinn videre fra å holde på med mine kjedelige og skjelden helt feilfrie landingsrunder til å prøve loop og roll. Et hjertelig, optimistisk og tvers igjennom hyggelig klubbmeneske.
Hvil i fred.

Veldig trist melding, han vil bli savnet av alle!

Takk for fin hilsen fra Østløkka International 🙂

Hei igjen.
En liten koronaraport fra Kroer.
Var i går morges oppe på Østløkka International på gården og prøvde min Art Hpbby Alpha EV 1 m motorglider. Etter 7 flighter er flyet fortsatt flydyktig og pilote er ved godt mot. Som Tor J sa til meg:det er krevend og nervøst. Jeg var helt alene.
Østløkka International er nå brukbar til forpakteren setter harva i jorda.
God isolasjon alle pilotvenner.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle