Velkommen til klubbmøte tirsdag 5. mai ute på flyplassen.

Nyheter
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 29. april 2015
Kl: 14.20

Vi må bare innse det. Klimaendringene er over oss, noe som for oss litt lenger nord på jordkloden, betyr kortere vintre og lengre fly-sesonger. Vi starter rett og slett flyging på gress tidligere enn for noen år tilbake. Med det i tankene, har styret besluttet å flytte mai møtet ut på stripa. Ta gjerne med et fly og kos deg sammen med klubbkameratene ute på vår kjære flyplass. Kaffe og kaker blir som før. Grillen fungerer for de som vil lage seg middag. Regn med at det er folk der fra kl. 1800. Kl. 1900 blir det en kort samling på plattingen med diverse poster.

Program for møtet:

1. INFORMASJON FRA STYRET
- Gjennomgang av mottatt post
- Hva gjør vi med den ujevne gressbanen
- Behov for dugnad
- Skoletilbud
- Støyproblematikk

2. KAFFE, KAKER
- Klubben stiller med kaker og kaffe 🙂

STYREMØTE 28. APRIL
Roy Nylander hadde kalt inn til styremøte tirsdagen som var. Seks styremedlemmer møtte i god tid (For å fly litt først...). På møtet gikk vi gjennom årets aktivitets-kalender (Se mer om dette under). Vi bestemte oss for hvilke oppgaver som bør utføres før sommeren starter for alvor. Det dreier seg om rydding, montering av flere skap, puter på benker, vannsisterne, utjevning av gresstripe for å nevne noe. Dessverre måtte styret igjen behandle klage fra naboer på støy fra flyene våre. Til oppmuntring kunne Kay fortelle at han og Tor hadde vært ute noen dager tidligere og klippet gresset for første gang. Tor vil også forsøke å sette opp værstasjonen sin om ikke lenge.

INNKALLING TIL DUGNAD
Klubben kaller inn til enkel dugnad tirsdag kveld den 12. mai fra kl. 1800. Vær grei å stille opp da! Det dreier seg om å få flyplassen til å skinne både ute og inne. Vi sender en egen innkalling pr. e-post til alle medlemmene senere.

LUFTSPORTSUKA 2015
Velkommen til Luftsportsuka 17. – 21. juni på Starmoen! Programmet for Luftsportsuka er snart klart, og her er noe av innholdet: modellflyskole for barn, modellflyoppvisning, Swap-meet for modellfly og utstyr, live musikk, nydelig mat, mye folk og pent vær! Og mye annet! Følg med på Facebookgruppa og www.nlf.no. Vil du vite mer, ta kontakt med tom.brien@nlf.no

KLUBBENS AKTIVITETSKALENDER 2015

  • Acrotrening 2. og 3. mai. Audun Thinn, 93223419.
  • Vingtor Cup 6. og 7. juni. Kunstflyging. Henning Jorkjend, 95268797.
  • Warbird-treff 11. juli. Tor Andreasen, 41574273.
  • Vingtortreff 19. september. Ørjan Rapp, 95904087.
  • Tore Paulsen Memorial pattern 27. september. Espen Kvien, 46265100.
Del dette:

Vingtor chat

Da er Vipps Handlekurv etablert for Vingtor. Samme nummer som tidligere. Før stod det klubbaktiviteter når man søkte på nummeret, nå står det Vingtor RC Club. Man får ikkke betalt inn beløp, man må velge varer og antall før man så betaler kjøpet.

Et hjertesukk fra Kroer.
Bonden har bestemt at Østløkka International skal sås om pga dårlig overvintret høsthvete.
Da ble det kveldsflight med Blue Phoenix nå. Dette var en fin opplevelse. Må gjentas. SNART.

Værstajonen er i gang igjen, BRA.
Er det noen form for koronarestreksjoner på flyplassen fer tiden?
Det er spådd vesevtlig mindre vind og bedre vær fremover. Det er fristende å prøve seg i lufta igjen. Hvis ikke, blir det nok solo på Østløkka International.

Værstasjonen brukte 3G til dataoverføring og nå har Telia og Telenor slått av 3G nettet i området. Jens jobber med å finne alternative løsninger.

Hva er veien med værstasjonen?
Den ser ut til å være avslått.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle