Velkommen til klubbmøte tirsdag 5. mai ute på flyplassen.

Nyheter
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 29. april 2015
Kl: 14.20

Vi må bare innse det. Klimaendringene er over oss, noe som for oss litt lenger nord på jordkloden, betyr kortere vintre og lengre fly-sesonger. Vi starter rett og slett flyging på gress tidligere enn for noen år tilbake. Med det i tankene, har styret besluttet å flytte mai møtet ut på stripa. Ta gjerne med et fly og kos deg sammen med klubbkameratene ute på vår kjære flyplass. Kaffe og kaker blir som før. Grillen fungerer for de som vil lage seg middag. Regn med at det er folk der fra kl. 1800. Kl. 1900 blir det en kort samling på plattingen med diverse poster.

Program for møtet:

1. INFORMASJON FRA STYRET
- Gjennomgang av mottatt post
- Hva gjør vi med den ujevne gressbanen
- Behov for dugnad
- Skoletilbud
- Støyproblematikk

2. KAFFE, KAKER
- Klubben stiller med kaker og kaffe 🙂

STYREMØTE 28. APRIL
Roy Nylander hadde kalt inn til styremøte tirsdagen som var. Seks styremedlemmer møtte i god tid (For å fly litt først...). På møtet gikk vi gjennom årets aktivitets-kalender (Se mer om dette under). Vi bestemte oss for hvilke oppgaver som bør utføres før sommeren starter for alvor. Det dreier seg om rydding, montering av flere skap, puter på benker, vannsisterne, utjevning av gresstripe for å nevne noe. Dessverre måtte styret igjen behandle klage fra naboer på støy fra flyene våre. Til oppmuntring kunne Kay fortelle at han og Tor hadde vært ute noen dager tidligere og klippet gresset for første gang. Tor vil også forsøke å sette opp værstasjonen sin om ikke lenge.

INNKALLING TIL DUGNAD
Klubben kaller inn til enkel dugnad tirsdag kveld den 12. mai fra kl. 1800. Vær grei å stille opp da! Det dreier seg om å få flyplassen til å skinne både ute og inne. Vi sender en egen innkalling pr. e-post til alle medlemmene senere.

LUFTSPORTSUKA 2015
Velkommen til Luftsportsuka 17. – 21. juni på Starmoen! Programmet for Luftsportsuka er snart klart, og her er noe av innholdet: modellflyskole for barn, modellflyoppvisning, Swap-meet for modellfly og utstyr, live musikk, nydelig mat, mye folk og pent vær! Og mye annet! Følg med på Facebookgruppa og www.nlf.no. Vil du vite mer, ta kontakt med tom.brien@nlf.no

KLUBBENS AKTIVITETSKALENDER 2015

  • Acrotrening 2. og 3. mai. Audun Thinn, 93223419.
  • Vingtor Cup 6. og 7. juni. Kunstflyging. Henning Jorkjend, 95268797.
  • Warbird-treff 11. juli. Tor Andreasen, 41574273.
  • Vingtortreff 19. september. Ørjan Rapp, 95904087.
  • Tore Paulsen Memorial pattern 27. september. Espen Kvien, 46265100.
Del dette:

Vingtor chat

Trist å høre at Tore har gått bort.

Det var en trist melding å få om Tore Tandberg. Han var den som fikk jaget meg et trinn videre fra å holde på med mine kjedelige og skjelden helt feilfrie landingsrunder til å prøve loop og roll. Et hjertelig, optimistisk og tvers igjennom hyggelig klubbmeneske.
Hvil i fred.

Veldig trist melding, han vil bli savnet av alle!

Takk for fin hilsen fra Østløkka International 🙂

Hei igjen.
En liten koronaraport fra Kroer.
Var i går morges oppe på Østløkka International på gården og prøvde min Art Hpbby Alpha EV 1 m motorglider. Etter 7 flighter er flyet fortsatt flydyktig og pilote er ved godt mot. Som Tor J sa til meg:det er krevend og nervøst. Jeg var helt alene.
Østløkka International er nå brukbar til forpakteren setter harva i jorda.
God isolasjon alle pilotvenner.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle