Velkommen til kombinert landing og acro konkurranse lørdag 10. mai kl. 11.00

Nyheter
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 7. mai 2014
Kl: 12.12

Vingtor innbyr til Vårspretten som er et uhøytidelig landing- og acro- stevne. Land nærmest streken og få 10 poeng, men husk at kvaliteten på landingen også teller! Under acro delen av stevnet er det planlagt å benytte F3A Sport reglene som er det enkleste programmet. Men dersom flertallet ønsker at vi flyr Vingtreff programmet så går også det bra. Se flyprogrammene ved å følge denne linken:
http://www.ofremmi.info/F3A/Schedules/Schedules.htm

Man velger selv om man vil fly acro delen, det går helt fint kun å være med i landingskonkurransen.

Startkontingent settes til kr 50,- for hver konkurransene. Premiering.

OBS! Værforbehold! Værmeldingen er ikke så lovende for lørdagen. Blir det meldt regn avlyses stevne. Følg med på Vingtor sidene fremover. Sjekk også YR.no:
http://www.yr.no/sted/Norge/Akershus/Ski/Kr%C3%A5kstad/

Om alt går vår vei vil grillen holdes varm og det vil være mulig å få kjøpt seg en pølse eller to. Om vi får liv i aggregatet kan det også være at det vil lukte nystekte vafler etter hvert.

For mer informasjon kontakt Tore Jemtegaard på tlf. 918 98 399

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle