En siste kontroll før take off

Velkommen til ute-møte tirsdag 3. mai

Møte
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 25. april 2016
Kl: 21.29

Velkommen til ute-møte tirsdag 3. mai
Litt småkaldt enda, men det er helt greit å ta klubbmøte utendørs. Det er helt sikkert folk der fra kl. 16:00 og utover. Kl. 1900 samles vi ved klubbhuset og snakker om løst og fast. Det er gass på grillen
om noen ønsker å ta middagen der ute. Vi sees på flyplassen fra kl. 16:00.

Last ned Vingformasjon nr 4/2016 som PDF-fil her

Program for møtet:
1. Informasjon fra styret
- Nytt fra styret og NLF
- Status flyplassen
- Ta A-beviset i løpet av 2016
- Diverse
2. FRI FLYGING
- Ta med din egen modell for en fin flydag sammen med klubb kollegaene.
- Flere av klubbens instruktører vil være på plass og kan bistå med teori og fly-opplæring til A?beviset.
- Støymåleren er klar om du har en modell som ikke er støymålt enda. Greit å få et «godkjent merke» på modellen.
3. OPPFLYGING TIL A-SERTIFIKAT
- Klubben sørger for at hefter og andre dokumenter vil være på plass denne dagen. Føler du deg klar til å ta A-beviset, er det bare å møte opp. Det er ikke farlige greier.
- Helst ser vi at du tar med deg ditt eget fly. Men ihvertfall vil ett klubbfly være på plassen.

Vel møtt tirsdag 3. mai ute på flyplassen

NY VINDPØLSE
Espen har bestilt ny vindpølse fra RCpro - de hadde 2 igjen så da tok han like godt begge to, greit å ha en i reserve. Kostnad rett over kr. 300,- inklusive frakt!
Nå gjelder det bare å lage et smart oppheng til vind­pølsa slik at snora ikke bare tvinner seg rundt og rundt.

FERDIGHETSBEVIS PÅKREVD FRA 2017
Som tidligere annonsert ønsker styret i Vingtor å følge NLFs intensjoner om at alle aktive modellflygere skal inneha et flyferdighetsbevis.
Kravet om ferdighetsbevis gjelder alle som benytter modeller fra 2 kg og over. For modeller under 2 kg kreves intet bevis men klubben oppfordrer likevel alle til å gjennomføre opplæringen og avlegge prøven til A-beviset.
På klubbens hjemmeside er det satt opp liste over 8 instruktører som alle er villige til å stille opp for å hjelpe til med opplæring og være sensor når man avlegger prøven. Det dreier seg om å kunne NLF sine grunnleggende sikkerhetsregler og ikke minst Vingtors egne sikkerhets regler. Til slutt er det en liten fly oppgave som inneholder take-off og landing med noen enkle manøvre i mellom.
I forbindelse med sommerens tre ute-møter, vil det legges opp til at medlemmer kan gå opp til prøven, eventuelt ha en gjennomgang av teorien på forhånd.
Les mer om ferdighetsbevis på klubbens hjemmeside.

SØKNAD TIL NY TERRASSE
Roy har tegnet en skisse til ny handikapvennlig terrasse utenfor klubbhuset vårt. Skissen ble sammen med en søknad sendt til NLF. Modell­flyseksjonen har via idrettsforbundet, tilgjengelig noe midler hvor klubbene kan søke støtte til nettopp slike prosjekter. Dette kan bli veldig bra!

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle