André kokkelerer under konkurransen og disker opp med varm lunsj begge dager. Det oppfordres til å ta med eget bestikk da vi har erfart at engangsbestikk av tre fungerer heller dårlig med grillmat.

Velkommen til Vingtor-Cup 2024

stevne
Av: Tore Jemtegaard
Publisert: 13. mai 2024
Kl: 11.11

Vingtor RC-Club ønsker velkommen til Vingtor-Cup helgen 22. og 23. juni på Vingtors modellflyplass på Kråkstad. Det vil bli konkurrert i klassene:
• F3A G1 (P25/F25)
• F3A G2 (P25)
• Nordic N25
• Sport S11

Det kreves medlemskap i klubb tilsluttet NLF modellflyseksjonen for å delta. Det er også krav til at modellen er merket med droneoperatørnummer. Stikkprøver vil bli tatt!

Briefing på flyplassen lørdag kl 08:30.

Hvis ønskelig flys Sport kun på lørdag med premieutdeling for Sport på lørdag. Vi tar det opp på briefingen.

André er kokk under konkurransen og disker opp med varm lunsj begge dager. Det oppfordres til å ta med eget bestikk da vi har erfart at engangsbestikk av tre fungerer heller dårlig med grillmat.

På lørdagskvelden blir det grilling på gården hos Audun.

Betaling med VIPPS ved oppmøte:
• F3A 400kr
• Nordic 300kr
• Sport 200kr
• Junior (under 18) gratis

Forslag til overnatting: www.vestbyhyttepark.com

For spørsmål kontakt:
Henning Jorkjend på 95268797

Påmelding på www.f3a.no frist 16. juni

Del dette:

Vingtor chat

Kameralinsen må pusses, første mann som rekker opp.

Er det noen i klubben som har 3D printer og er villig til å printe en ny nese-seksjon for meg? 3D LAB Spitfire mk 14? , vingespenn på 98cm

Hei Jarle!
Alle disse datoene du nevner er åpne for fly med forbrenningsmotor. Men det er riktig at slike motorer må støymåles og grensen normalt er 81 dbA på 10 meter. Det benyttes et spesielt måleskjema. Støygrensen er litt høyere på tirsdager.

Hei Fred Storebø! Flott at du ønsker å melde deg inn i klubben vår. Vi trenger flere aktive medlemmer.
Det er dessverre lite aktivitet med helikopter på plassen vår, og faktisk har vi en linje i reglementet som sier at flyplassen kun er forbeholdt modellfly (Fixed-wing). Men om du ønsker å bli bedre til å fly vanlige modellfly har vi instruktører som stiller opp og hjelper deg i gang. Håper vi sees.

Hei. tolker jeg det rett, hvis flyging med forbrenningsmotor kan gjøres 28/12 og 30/12, men ikke den 26/12 ( kun turbinfly ) ? Må vel også uansett ha en støymåling før flyging ? Mvh Jarle

Post Form (#2)
Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle