Da er det igjen på tide å børste støv av acro-modellen og legge inn treningshelg på kalenderen!
Vi klemmer til med årets Pattern-weekend på Vingtors flotte anlegg i Kråkstad. Sjekk Vingtors hjemmeside for kart og veibeskrivelse. Vi starter lørdag 5. mai og flyr fra kl. 10 til 16 og fortsetter kl. 12 til 16 på søndag 6. mai.

Dette er en samlingshelg for ALLE piloter som ønsker å finpusse litt på fly-kunnskapene sine. Hovedfokuset er dog på kunstflyging. Her kan man lære hvordan man flyr en perfekt loop eller roll i alle retninger og værforhold, eller kanskje sette opp modellen slik at den flyr snorrett?
Det vil være tilgjengelige særs kompetente instruktører som er mer enn behjelpelige med det aller meste innen modellfly og flyging. Det er ingen krav til modell så lenge den er forsvarlig og imøtekommer plassens støykrav.

HUSK: DETTE ER IKKE NOE KONKURRANSE!! Kom med den modellen du har! Vi samles bare for å fly, få tips, lære og trene på litt mer strukturert flyging. For de som ønsker kommer vi til å gå gjennom programmene Sport, Nordic og eventuelt F3A P-19. (Programmer finnes på F3A.no).

Vi fyrer grillen og regner med at vårt supre klubbhus kan bidra til økt trivsel under arrangementet 🙂

Priser:
Ungdom (18år eller yngre) – Gratis
Kvinnelige piloter – Gratis
Øvrige piloter – 150kr

Ingen bindende påmelding, men det hadde vært flott å fått en føler på hvor mange som kommer.
Gi gjerne beskjed til undertegnede.
Håper vi sees!

Mvh,
Audun Thinn
Tlf: 93223419