Vingformasjon 05/2013 er ute

Nyheter
Av: Vingtor RC Club
Publisert: 29. mai 2013
Kl: 14.07

Da er vår egen klubbavis sendt ut til alle medlemmer og du skal ha fått den på din registrerte e-post adresse.
Hvis du ikke har fått den, så kan du laste den ned her.

Det har skjedd relativt mye i vår og vi har stått på med god dugnadsånd for å få flyplassen vår i orden til sommeren. Men det gjennstår dessverre noen punkter før vi kan gi slipp på dugnaden for dette året.

1. Vi må få sluttført klubbhuset vårt (Litt snekkerarbeid og maling)
2. Vi må få strammet opp sikkerhetsnettet
3. Vi må få organisert klippeliste (meld deg på her)

Dette er punkter som vi MÅ sette inn støtet på nå, slik at vi blir ferdige! Derfor er det på nytt innkallet til dugnad onsdag den 29. mai kl 18.00. Vi vet at dette kom veldig sent ut, men håper å se noen der ute i kveld.

Ellers så kommer det et utendørs klubbmøte med diverse innhold den 4. juni, samt at vi må starte med støysjekk av modeller snarest for å bevare vår fine flyplass.

Vil også benytte sjansen til å rette en stor takk til Lars Norberg som har påtatt seg ansvaret for å bli flyplassjef/miljøleder. Tusen takk!

Del dette:

Vingtor chat

Navnet hans er Tore Jemtegaard. Trykker du på fanen for klubbstyret og sekretær/webmaster så finner du telefonnummeret hans 🙂

Hei. Har en sønn som ønsker hjelp til litt spoling. Fikk beskjed om å snakke med en Gjemtegård...? Finner ikke noe nr jeg kan ringe. Kan noen hjelpe meg her? På forhånd takk! Og hvis Gjemtegård ser dette så ring meg gjerne på 91565920🙃

Hei Jan Erik Uthus! Moro at du vil begynne å fly igjen. Send meg din e-post adresse eller telefon nr så sender jeg deg en link. Du finner min epost under klubbstyret i menyen over.

Hei
En liten kveldstime på stripa.
Nydelig golfbaneklipp. Mange takk til de arbeidsomme ildsjelene Kåre og Terje. Terrassen er også blitt nyoljet og fin. Dette er bra. Tar kanskje en tur på dagen i morgen også. Er spådd noe krossvind, ca 4 ms, men jeg må få litt trening på det også.

Flystripa er klippet onsdag 07.09.22 med god hjelp av Terje.

Maks 500 bokstaver/tall
magnifiercrosschevron-downmenu-circlecross-circle